Çağatay Ulusoy'un nasıl ünlü olduğu ortaya çıktı!

Çağatay
Çağatay

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un nasıl ünlü olduğu gerçeği ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yıllar önce şarkıcı Akın'ın 'Oldu mu Yar' isimli klibinde oynamasının ardından meşhur olduğu ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu?
2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'u ünlüler camiasına dahil eden şeyin ne olduğu ortaya çıktı.
Çağatay Ulusoy nasıl ünlü oldu? 2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'u ünlüler camiasına dahil eden şeyin ne olduğu ortaya çıktı.
Klipten sonra üne kavuştu
Ulusoy, şarkıcı Akın'ın klibinde oynadıktan sonra üne kavuştu.
Klipten sonra üne kavuştu Ulusoy, şarkıcı Akın'ın klibinde oynadıktan sonra üne kavuştu.
Nereden nereye!
Şarkıcı Akın'ın 'Oldu mu Yar' şarkısının klibinden sonra, oyunculuğa da adım atmış oldu. 2011'de Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakterini canlandıran Ulusoy, aynı yıl Anadolu Kartalları filminde de başrol oynadı.
Nereden nereye! Şarkıcı Akın'ın 'Oldu mu Yar' şarkısının klibinden sonra, oyunculuğa da adım atmış oldu. 2011'de Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakterini canlandıran Ulusoy, aynı yıl Anadolu Kartalları filminde de başrol oynadı.
Dizileri
2013-2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynadı. Yine Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Yıldırım Türker'in senaryosunu yazdığı Delibal adlı sinema filminde "Barış" karakteri ile başrolü canlandıran Ulusoy, son olarak İçerde dizisinde rol aldı.
Dizileri 2013-2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynadı. Yine Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Yıldırım Türker'in senaryosunu yazdığı Delibal adlı sinema filminde "Barış" karakteri ile başrolü canlandıran Ulusoy, son olarak İçerde dizisinde rol aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >