Çağla Şikel'i korku sardı! ''Çocuklarımın öğrenmesini istemiyorum''

Şikel
Şikel

Hapsi istenen Çağla Şıkel, "Çocuklarımın haberi yok. Öğrenmelerini istemiyorum" açıklamasında bulundu!

Sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 3 ile 5 yıl arasında hapsi istenen Çağla Şıkel, "Çocuklarımın haberi yok. Öğrenmelerini istemiyorum" açıklamasında bulundu.

Hapis cezası iddiası!
2013 yılında sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 3 ile 5 yıl arasında hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Çağla Şıkel, çocuklarının konu hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi.Muhabirlerin "Hakkınızda vergi kaçırdığınız yönünde haberler var. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna Şıkel, "Arkadaşlar daha sonra konuşalım. Gereken açıklamayı avukatım yaptı. Daha fazla cümle kurmama gerek yok" cevabını verdi.
Hapis cezası iddiası! 2013 yılında sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 3 ile 5 yıl arasında hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Çağla Şıkel, çocuklarının konu hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi.Muhabirlerin "Hakkınızda vergi kaçırdığınız yönünde haberler var. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna Şıkel, "Arkadaşlar daha sonra konuşalım. Gereken açıklamayı avukatım yaptı. Daha fazla cümle kurmama gerek yok" cevabını verdi.
''Çocuklarımın duymasını istemiyorum''
Çağla Şıkel, "Çocuklarımın konudan haberi yok. Onların öğrenmesini istemiyorum" açıklamasında bulundu.
''Çocuklarımın duymasını istemiyorum'' Çağla Şıkel, "Çocuklarımın konudan haberi yok. Onların öğrenmesini istemiyorum" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >