Çaldığı bilgisayar güvenlik uzmanının çıktı

Dizüstü bilgisayarını otomobilde bırakan bilgisayar güvenliği uzmanı, bilgisayarını çalan hırsızdan eşi görülmemiş bir intikam aldı.

Şimdi hırsız düşünsün!
Gale hiç zaman kaybetmeden bilgisayara bağlandı ve hırsızın bilgisayardan kendi Facebook'una bağlandığını gördü. Hırsız, Facebook'u açık bırakıp diğer işlerine devam ederken Gale hırsızın profilindeki tüm bilgileri (özel konuşmalar dahil) ele geçirdi.

Gale bu kısa zaman diliminde hırsıza ait tüm telefon numaralarını, arkadaş listesini ve fotoğrafları kendi cihazlarına kaydetti. Ele geçirdiği bilgileri de sosyal medya gruplarında paylaştı.

Hırsız için korku saatleri...
Bilgisayarın başına geri dönen hırsız, birinin bilgisayarına girip işlemler yaptığını ve yeni mesajlar bıraktığını gördü. Gale'in bunu yaptığını anlayan hırsız o kadar korkmuştu ki tüm telefon numaralarını iptal ettirip Facebook hesabını kapattı.


Bilgisayarın akıbeti
Bilgisayarın akıbeti hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz ancak şuan polislik bir durum olduğu için neler olacağını bekleyip göreceğiz. Ama siz bilgisayar ve onun gibi teknolojik cihazları otomobilinizde bırakmamaya dikkat edin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >