Çalışma alışkanlıklarınızı değiştirecek minimal ofis tasarımları

Yüksek tavan, krem rengi koltuk ve sandalye.
Yüksek tavan, krem rengi koltuk ve sandalye.

Geleceğin çalışma ortamları tasarlanırken, çoğunlukla eşyaların, mobilyaların teknolojiyle entegre ve uyumlu olması gerektiği savunuluyor. Bu bakış açısı tasarımları kısıtlama eğiliminde olsa da 'Hightower' gibi inovatif tasarım şirketleri bu durumu değiştirmeyi amaçlıyor. Çalışma ortamının işlevsel ve rahat olması gerekliliğini temel alarak yaptıkları çalışmalar dikkat çekiyor.

Hightower şirketinin bu yıl tasarladığı 'Elemental Collection' günümüz klasik ''ofis mobilya'' konseptinden uzaklaştırarak, şekil, boyut ve dokunun daha az belirgin olduğu sade ve minimal tasarımlarla, modern teknolojinin getirdiği yoğun ve karmaşık görüntüyü ortadan kaldırıyor.

Usb girişli mercan rengi masa

                                    Teknolojik araçlarımızı çalıştırmak, şarj etmek için kablo yoğunluğundan kurtulmak için masaya monte edilmiş girişler sayesinde daha kullanışlı bir boyuta erişen sade ve şık tasarımlı çalışma masası.
Usb girişli mercan rengi masa Teknolojik araçlarımızı çalıştırmak, şarj etmek için kablo yoğunluğundan kurtulmak için masaya monte edilmiş girişler sayesinde daha kullanışlı bir boyuta erişen sade ve şık tasarımlı çalışma masası.
Sade kanepe ve prizli mantar sehpa

                                    Gösterişli ve uyumsuz sehpaların yerince tercih edilen, kullanımı daha da kolaylaştıran prizlerin yer alması gayet hoş bir görünüm oluşturmuş.
Sade kanepe ve prizli mantar sehpa Gösterişli ve uyumsuz sehpaların yerince tercih edilen, kullanımı daha da kolaylaştıran prizlerin yer alması gayet hoş bir görünüm oluşturmuş.
Prizli, sade tasarım kolçak

                                    Özellikle şirketlerde, ofislerde en ihtiyaç duyulan bir özelliği koltuğun kolçağına entegre etmek hem pratik hem de zekice bir çözüm olmuş.
Prizli, sade tasarım kolçak Özellikle şirketlerde, ofislerde en ihtiyaç duyulan bir özelliği koltuğun kolçağına entegre etmek hem pratik hem de zekice bir çözüm olmuş.
Siyah koltuk üzerinde siyah led ışık

                                    Siyah rengin normalde boğucu bir özelliği olduğu söylenir. Ancak diğer mobilya renk tercihlerinde gördüğümüz gibi açık tonda renkler odaya ferah bir derinlik katmış görünüyor.
Siyah koltuk üzerinde siyah led ışık Siyah rengin normalde boğucu bir özelliği olduğu söylenir. Ancak diğer mobilya renk tercihlerinde gördüğümüz gibi açık tonda renkler odaya ferah bir derinlik katmış görünüyor.
Tombolo model kanepe, askılı led ışık ve minimal mobilya tasarımları

                                    Fotoğrafın detayına indiğimizde karşımıza bir saat çıkıyor. Saat daima düzenin simgesidir. Aynı düzeni minamal tasarım oturma odası için de söyleyebiliriz.
Tombolo model kanepe, askılı led ışık ve minimal mobilya tasarımları Fotoğrafın detayına indiğimizde karşımıza bir saat çıkıyor. Saat daima düzenin simgesidir. Aynı düzeni minamal tasarım oturma odası için de söyleyebiliriz.
Mantar sehpa ve ahşam raflar

                                    Duvara monte edilmiş yoğun ve kalabalık görünümden uzak raflar, ferah odalara hayran kişiler için çok daha cazip görünüyor. Özellikle yoğun çalışma ortamlarında bu tür tasarımların tercihi, çalışanlara pozitif bir yansıması olacaktır.
Mantar sehpa ve ahşam raflar Duvara monte edilmiş yoğun ve kalabalık görünümden uzak raflar, ferah odalara hayran kişiler için çok daha cazip görünüyor. Özellikle yoğun çalışma ortamlarında bu tür tasarımların tercihi, çalışanlara pozitif bir yansıması olacaktır.
Alçak tasarım kanepe ve ayaklı priz

                                    Bekleme salonlarında tercih edilebilecek konforlu ve kullanışlı sade ve şık koltuk.
Alçak tasarım kanepe ve ayaklı priz Bekleme salonlarında tercih edilebilecek konforlu ve kullanışlı sade ve şık koltuk.
Dörtlü mercan rengi masa, ve uzun sandalyeler

                                    Ofis ortamlarında kullanılmak için tasarlanan, rahat ve gözü yormayan şık tasarım.
Dörtlü mercan rengi masa, ve uzun sandalyeler Ofis ortamlarında kullanılmak için tasarlanan, rahat ve gözü yormayan şık tasarım.
Elektrik girişli kolçak ve çalışma tableti

                                    Kablo yoğunluğunu en aza indirmek için tasarlanmış, teknoloji ile uyumlu harika tasarım.
Elektrik girişli kolçak ve çalışma tableti Kablo yoğunluğunu en aza indirmek için tasarlanmış, teknoloji ile uyumlu harika tasarım.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >