Can Dündar tarafından Türkiye'ye verilmiş en büyük 6 zarar

Firari vatan haini Can Dündar
Firari vatan haini Can Dündar

FETÖ'nün tetikçiliğini yapan, tahliye olur olmaz yurt dışına kaçarak Almanya'ya sığınan Can Dündar'ın Türkiye'ye son yıllarda verdiği en büyük 6 zarar.

Gezi'de en ön saflarda yer alması 

                                    
                                    
                                    
                                    Sürekli basın özgürlüğünden dem vuran Dündar, nedense NTV'nin yakılmış ve parçalanmış canlı yayın aracı önünde poz vermekte bir beis görmemişti. Kendisi gezi olaylarının en büyük kışkırtıcılarından biriydi.
Gezi'de en ön saflarda yer alması Sürekli basın özgürlüğünden dem vuran Dündar, nedense NTV'nin yakılmış ve parçalanmış canlı yayın aracı önünde poz vermekte bir beis görmemişti. Kendisi gezi olaylarının en büyük kışkırtıcılarından biriydi.
Cumhuriyet Gazetesi'nde sürekli Türkiye'yi kötüleyen, yalan yanlış haberlere imza attı

                                    
                                    
                                    
                                    Can Dündar'a göre Türkiye terör destekçisi bir ülkeydi ve dünyanın bunu bilmesi gerekiyordu. Son zamanlarında Türkiye'nin imajına zarar veren haberler yapmasıyla işi azıttı. Türkiye'yi terör destekçisi bir ülke olmakla suçlayan Dündar'ın kendisinin bir terör örgütünün maşası olması da ayrı bir tezatlık içeriyor
Cumhuriyet Gazetesi'nde sürekli Türkiye'yi kötüleyen, yalan yanlış haberlere imza attı Can Dündar'a göre Türkiye terör destekçisi bir ülkeydi ve dünyanın bunu bilmesi gerekiyordu. Son zamanlarında Türkiye'nin imajına zarar veren haberler yapmasıyla işi azıttı. Türkiye'yi terör destekçisi bir ülke olmakla suçlayan Dündar'ın kendisinin bir terör örgütünün maşası olması da ayrı bir tezatlık içeriyor
Can Dündar'ın en büyük hainliği olan MİT tırları yalanı

                                    Tabii, bu operasyon da FETÖ desteği olmadan gerçekleşemezdi. MİT tırları hakkında yapılan haberle birlikte Dündar, Türkiye'yi resmi olarak DAEŞ destekçisi ilan etmişti. FETÖ'nün kaynaklarıyla birlikteve medya gücüyle de bu yalan sınırları aşmıştı. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz aslında Dündar'ı okuyabilenlere pek de sürpriz gelmese gerek.
Can Dündar'ın en büyük hainliği olan MİT tırları yalanı Tabii, bu operasyon da FETÖ desteği olmadan gerçekleşemezdi. MİT tırları hakkında yapılan haberle birlikte Dündar, Türkiye'yi resmi olarak DAEŞ destekçisi ilan etmişti. FETÖ'nün kaynaklarıyla birlikteve medya gücüyle de bu yalan sınırları aşmıştı. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz aslında Dündar'ı okuyabilenlere pek de sürpriz gelmese gerek.
15 Temmuz'da halkın kahramanlığını, Avrupa'ya "Halk tekbir sesleriyle asker kafası kesti." şeklinde anlatması​

                                    
                                    
                                    
                                    Yabancı gazetelere, "Halk tekbir sesleriyle asker kafası kesti.", "Avrupa, Türkiye'ye izin vermemeli" tarzı demeçlerde bulundu. Kaleme aldığı yazılarda Türkiye'yi terör destekçisi gibi göstermeye devam etti. Darbeyi hatta Türkiye'ye yapılacak bir işgali bile destekleyebilecek kadar ileri gitti.
15 Temmuz'da halkın kahramanlığını, Avrupa'ya "Halk tekbir sesleriyle asker kafası kesti." şeklinde anlatması​ Yabancı gazetelere, "Halk tekbir sesleriyle asker kafası kesti.", "Avrupa, Türkiye'ye izin vermemeli" tarzı demeçlerde bulundu. Kaleme aldığı yazılarda Türkiye'yi terör destekçisi gibi göstermeye devam etti. Darbeyi hatta Türkiye'ye yapılacak bir işgali bile destekleyebilecek kadar ileri gitti.
 Cumhuriyet gazetesine yapılan terör operasyonu sonrasında Avrupa'ya Türkiye'ye karşı direniş çağrısında bulundu

                                    
                                    
                                    
                                    FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin yayın organı haline gelen Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonlar sonrası konuşan Dündar Alman hükümetinin tepkisinin bu duruma karşı çok zayıf kaldığı eleştirisinde bulundu. Avrupa'nın da artık bu duruma 
el koyması gerektiğini söyleyen Dündar direniş çağrısında bulunarak artık Avrupa için karar verme zamanı olduğunu söyledi.
Cumhuriyet gazetesine yapılan terör operasyonu sonrasında Avrupa'ya Türkiye'ye karşı direniş çağrısında bulundu FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin yayın organı haline gelen Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonlar sonrası konuşan Dündar Alman hükümetinin tepkisinin bu duruma karşı çok zayıf kaldığı eleştirisinde bulundu. Avrupa'nın da artık bu duruma el koyması gerektiğini söyleyen Dündar direniş çağrısında bulunarak artık Avrupa için karar verme zamanı olduğunu söyledi.
Şimdi de yurt dışında hemen her gün Türkiye karşıtı bir yazıya imza atıyor
Artık foyası meydana çıksa da yalanlarından vazgeçmiyor. Darbe sonrası yapılan tutuklamaların bir Cadı Avı olduğundan bahsedip duruyor. Anlaşılan o ki, ne ülkesini ne de ülkesinin insanını zerre sevmeyen, hatta nefret eden bir insan bu kadar nefretle doluyken yaptıklarına şaşırmak da mümkün değil.
Şimdi de yurt dışında hemen her gün Türkiye karşıtı bir yazıya imza atıyor Artık foyası meydana çıksa da yalanlarından vazgeçmiyor. Darbe sonrası yapılan tutuklamaların bir Cadı Avı olduğundan bahsedip duruyor. Anlaşılan o ki, ne ülkesini ne de ülkesinin insanını zerre sevmeyen, hatta nefret eden bir insan bu kadar nefretle doluyken yaptıklarına şaşırmak da mümkün değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >