Can Yaman sette olay çıkardı

Can Yaman birinin yaralanmasına sebep oldu.
Can Yaman birinin yaralanmasına sebep oldu.

Ünlü oyuncu Can Yaman geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Selen Soyder'e bardak fırlattığı gerekçesiyle açılan davanın sonucu belli olmuş ve Yaman para cezası almıştı. Gelen bilgilere göre oyuncu şu sıralar rol aldığı Erkenci Kuş dizi setinde olay çıkararak birinin yaralanmasına sebep oldu.

Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan başarılı oyuncu Can Yaman ile ilgili tatsız haberler gündeme gelmeye başladı. İki yıl önce sette rol arkadaşı Selen Soyder’e bardak fırlatıp hakaret etmesi üzerine rol arkadaşıyla mahkemelik olan Yaman’a mahkemeden geçtiğimiz günlerde para cezası çıkmıştı. Oyuncu bu defa da aynı haberlerle gündemde.

Selen Soyder.
Selen Soyder.

Ortalığı karıştırdı

Can Yaman rol aldığı 'Erkenci Kuş' dizisinin setinde de yeni bir kriz ortaya çıkardı. İddiaya göre, Anadolu Yakası'nda gerçekleşen çekimleri izleyen bir izleyicinin "Bu Demet Özdemir de Can Yaman'da ne buluyor?" demesi üzerine oyuncu çok sinirlendi ve elindeki fotoğraf makinesini seyirciye fırlattı.

Can Yaman ve Demet Özdemir.
Can Yaman ve Demet Özdemir.

Hastaneye kaldırıldı

Can Yaman'ın attığı fotoğraf makinesi dizide rol alan yardımcı oyunculardan birinin başına geldi. Oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaman'ın bu davranışının ardından dizinin ekibinden bir açıklama gelmezken, bundan sonra ne olacağı da merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >