Canan Karatay haklı çıktı! Sağlıklı yaşamın formülü doğada

birun kümbet dağ evi

Doğanın temiz havasını duyumsamak herkesin haklı. Sağlıklı bir yaşam isteyenler, formülünüz bu içerikte saklı...

Prof. Dr. Canan Karatay'ın her defasında üstüne basa basa söylediği şeyler doğruluğunu göstermeye devam ediyor. Sivri diliyle dikkat çeken Karatay, daima doğruları söylemesiyle ünlü. Peki ya o bize sağlıklı bir yaşam için nelere yakın durmamızı söylüyor? Haydi gelin hep birlikte bakalım.

Günde en az yarım saatlik bir yürüyüş

                                    Bu durum İstanbul'da biraz zor olsa da, temiz bir havada yürüyüş sizler için en doğrusu olacaktır. Özellikle doğayı sonuna kadar hissedebileceğiniz bir ortam.
Günde en az yarım saatlik bir yürüyüş Bu durum İstanbul'da biraz zor olsa da, temiz bir havada yürüyüş sizler için en doğrusu olacaktır. Özellikle doğayı sonuna kadar hissedebileceğiniz bir ortam.
Doyana kadar yemek yemek

                                    Buradan kasıt doyduğun kadar ye. Bu sizi daha da tok tutar, hele ki güzel ve lezzetli yemek yemek sizi daha da zinde tutar. Sağlıklı yiyecekler ve mahsulünden ürünler ile bu çok daha iyi olacaktır.
Doyana kadar yemek yemek Buradan kasıt doyduğun kadar ye. Bu sizi daha da tok tutar, hele ki güzel ve lezzetli yemek yemek sizi daha da zinde tutar. Sağlıklı yiyecekler ve mahsulünden ürünler ile bu çok daha iyi olacaktır.
Doğal ürünler tüketmek

                                    Yiyeceğiniz yumurta vb. bir çok ürünü doğal hallerinde tüketmek en sağlıklı şekil olacaktır. Bu da ancak atmosferi temiz ortamlarda yetişen ürünler ile olabilir.
Doğal ürünler tüketmek Yiyeceğiniz yumurta vb. bir çok ürünü doğal hallerinde tüketmek en sağlıklı şekil olacaktır. Bu da ancak atmosferi temiz ortamlarda yetişen ürünler ile olabilir.
Daima dinlenmek

                                    Huzuru ve sessizliği zirvenin doruklarında bulacağınız, rahat ve konforlu yataklarınız da bu durumu daha iyi gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul vb. metropol kentleri için bu durum biraz zor olsa da.
Daima dinlenmek Huzuru ve sessizliği zirvenin doruklarında bulacağınız, rahat ve konforlu yataklarınız da bu durumu daha iyi gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul vb. metropol kentleri için bu durum biraz zor olsa da.
Peki bunu nerede sağlayabilirsiniz? 

                                    Biz size söyleyelim; tüm bunları ve daha fazlasını Karadeniz'in eşsiz doğasıyla bütünleşmiş Birun Kümbet'de bulabilirsiniz.Hem de uygun konaklama fiyatı ve birbirinden özel ayrıcalıklarla.
Peki bunu nerede sağlayabilirsiniz? Biz size söyleyelim; tüm bunları ve daha fazlasını Karadeniz'in eşsiz doğasıyla bütünleşmiş Birun Kümbet'de bulabilirsiniz.Hem de uygun konaklama fiyatı ve birbirinden özel ayrıcalıklarla.
İşte Birun Kümbet Dağ Evi'nden kareler
İşte Birun Kümbet Dağ Evi'nden kareler
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >