Caner Erkin paylaştı, Asena çıldırdı! "Etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür"

Asena Atalay

Futbolcu Caner Erkin, hamile olan eşi Şükran Ovalı ile bir fotoğraf paylaştı, fotoğrafı gören eski eş Asena Atalay çıldırdı.

Futbolcu Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ile bir fotoğraf paylaştı. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Şükran Ovalı'ya sevgisini her defasında dile getiren Erkin, fotoğrafın altına, “Herkes hayalini yaşasın dilerim. Etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var, şükür.” notunu düştü.

"Allah akıl versin"

                                    Caner Erkin'in bu mesajından kısa bir süre sonra eski eşi Asena Atalay "Allah akıl versin. Amin" anlamına gelen emojiler paylaştı. Takipçileri "Asena eski eşini kıskandı" yorumlarında bulundu. Erkin, daha sonra, paylaşımında bulunan "etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür" ifadesini kaldırdı.
"Allah akıl versin" Caner Erkin'in bu mesajından kısa bir süre sonra eski eşi Asena Atalay "Allah akıl versin. Amin" anlamına gelen emojiler paylaştı. Takipçileri "Asena eski eşini kıskandı" yorumlarında bulundu. Erkin, daha sonra, paylaşımında bulunan "etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var şükür" ifadesini kaldırdı.

❤️🌏 herkes hayalini yaşasın dilerim .🙏🏻

Caner Erkin (@canererkin)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >