Caner Erkin'den eşi Şükran Ovalı'ya 2 milyon TL değerinde düğün hediyesi

Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı ile olan evliliğinden Mihran Ela adında bir kız çocuğu sahibi oldu.
Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı ile olan evliliğinden Mihran Ela adında bir kız çocuğu sahibi oldu.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile nikah masasına oturan Beşiktaşlı Caner Erkin, ikinci kez baba oldu. 3.5 kg ağırlığında dünyaya gelen bebeklerine Mihran Ela ismini veren çift, sevinçlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı'nın, Mihran Ela adında bir kız bebekleri dünyaya geldi. Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi olarak 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, doğumdan sonra da 300 bin liralık araba aldı.

Caner Erkin Mihra Ela'nın sosyal medyadan paylaştığı ilk fotoğrafa şu notu düştü;

''Hislerimin tarifi yok, kelimeler yetmiyor, dua ediyorum sadece.. Sağlıklı ,vicdanlı, adil, ülkene yararlı biri olman için.. Canım kızım bayramların en güzelisin.. Bizi aile olarak seçtiğin için şanslıyız.. İsteyen dileyen herkese nasip olsun dilerim, Allah seni ve tüm çocukları korusun. Ne bir eksik ne bir fazla, CANIMSIN SEN. Mihran ela ... Sizi çok seviyorum Aşklarım. Herkese İyi Bayramlar dileriz.''


Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdular
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. Erkin düğün fotoğrafını Instagram hesabından 'Dünyanın en mutlu erkeği benim' notuyla paylaşmıştı.
Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdular Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'da nikah masasına oturmuştu. Erkin düğün fotoğrafını Instagram hesabından 'Dünyanın en mutlu erkeği benim' notuyla paylaşmıştı.
Hem hamilelik hem doğum hediyesi
Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, eşine doğumdan sonra 300 bin liralık bir jest daha yaptı.
Hem hamilelik hem doğum hediyesi Şükran Ovalı'ya hamilelik hediyesi 1 milyon 750 bin liralık cip alan Caner Erkin, eşine doğumdan sonra 300 bin liralık bir jest daha yaptı.
300 bin liralık hediye
Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, kızları Mihran Ela'yı ağustos dünyaya getiren eşi Şükran Ovalı'ya 300 bin liralık Mini Cooper marka araç hediye etti.
300 bin liralık hediye Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin, kızları Mihran Ela'yı ağustos dünyaya getiren eşi Şükran Ovalı'ya 300 bin liralık Mini Cooper marka araç hediye etti.
Kızına ve eşine özel plaka yaptırdı
İkili, önceki gün 300 bin liralık yeni araçlarıyla bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Lüks aracın plakasındaki 'Şükran' ve 'Mihran' isimlerinin son üç harfinin olması da gözden kaçmadı.
Kızına ve eşine özel plaka yaptırdı İkili, önceki gün 300 bin liralık yeni araçlarıyla bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Lüks aracın plakasındaki 'Şükran' ve 'Mihran' isimlerinin son üç harfinin olması da gözden kaçmadı.
 1 milyon 750 bin lira değerinde bir hediye daha almıştı
Caner Erkin, doğum öncesinde de eşine 1 milyon 750 bin lira değerinde ve yine 'RAN' plakalı Escalade marka bir cip hediye almıştı.
1 milyon 750 bin lira değerinde bir hediye daha almıştı Caner Erkin, doğum öncesinde de eşine 1 milyon 750 bin lira değerinde ve yine 'RAN' plakalı Escalade marka bir cip hediye almıştı.
Müslüm filmini izledi, sütten kesildi
Genç oyuncu Şükran Ovalı, filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısına kulak asmayıp  Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmini izleyince sütten kesildiği haberiyle gündem olmuştu.
Müslüm filmini izledi, sütten kesildi Genç oyuncu Şükran Ovalı, filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısına kulak asmayıp Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmini izleyince sütten kesildiği haberiyle gündem olmuştu.
Ali Eyüboğlu köşesinde yer verdi
Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşesinde Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın Müslüm filmini izledikten sonra sütten kesilmesi konusuna yer verdi. 


Eyüboğlu'nun "Şükran Ovalı'yı Sütten Kesti" başlıklı yazısı şöyle:"Seul'de 'Müslüm' sinema üzerine sohbet ettiğimiz Mustafa Uslu, oyuncu Şükran Ovalı'nın filmi izledikten sonra başına geleni şöyle anlattı: "Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yla ailece görüşüyoruz. Şükran, 'Müslüm'ü izlemek istediğinde ona, focus gruplardan çocuk emziren kadınların sütten kesildiğini söyledim. Ama o, 'Benim oyuncu olduğumu unutuyorsun galiba' diye itiraz etti. Birlikte filmi izledik. Şükran ertesi gün eşim Sinem'i arayıp, sütten kesildiğini, o yüzden doktora gideceğini söyledi."
Ali Eyüboğlu köşesinde yer verdi Usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Milliyet'teki köşesinde Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın Müslüm filmini izledikten sonra sütten kesilmesi konusuna yer verdi. Eyüboğlu'nun "Şükran Ovalı'yı Sütten Kesti" başlıklı yazısı şöyle:"Seul'de 'Müslüm' sinema üzerine sohbet ettiğimiz Mustafa Uslu, oyuncu Şükran Ovalı'nın filmi izledikten sonra başına geleni şöyle anlattı: "Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yla ailece görüşüyoruz. Şükran, 'Müslüm'ü izlemek istediğinde ona, focus gruplardan çocuk emziren kadınların sütten kesildiğini söyledim. Ama o, 'Benim oyuncu olduğumu unutuyorsun galiba' diye itiraz etti. Birlikte filmi izledik. Şükran ertesi gün eşim Sinem'i arayıp, sütten kesildiğini, o yüzden doktora gideceğini söyledi."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >