Caner umreye gitti! Bakın kiminle karşılaştı

Caner
Caner

İzdivaç programındaki evliliklerinin ardından eşi Berke'yle umreye giden Caner Toygar, bakın hangi ünlüyle karşılaştı!

ATV’de yayınlanan izdivaç programında Berke Kentli ile nikah masasına oturan Caner Toygar, eşiyle yaşadığı sorunları aştıktan sonra umreye gitti.

Mutlu günlerine döndü!
Bir izdivaç programında Berke Kentli ile evlenen Caner Toygar, eski mutlu günlerine geri döndü. Eşi evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaşayan, hatta 'intihar' etmeyi düşünen Caner eşiyle birlikte mutlu günlerine geri döndü.
Mutlu günlerine döndü! Bir izdivaç programında Berke Kentli ile evlenen Caner Toygar, eski mutlu günlerine geri döndü. Eşi evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaşayan, hatta 'intihar' etmeyi düşünen Caner eşiyle birlikte mutlu günlerine geri döndü.
Soluğu Medine'de aldılar 
Kısa süreli ayrılığın ardından barışan çift soluğu Medine'de aldı. Eşi Berke ile kutsal topraklara giden Toygar, dini görevlerini yerine getirdi.
Soluğu Medine'de aldılar Kısa süreli ayrılığın ardından barışan çift soluğu Medine'de aldı. Eşi Berke ile kutsal topraklara giden Toygar, dini görevlerini yerine getirdi.
Sürpriz karşılaşma
Birkaç gün kutsal topraklarda kalan Berke ve Caner Toygar, Medine'de oyuncu  Yaşar Alptekin'le karşılaştı.
Sürpriz karşılaşma Birkaç gün kutsal topraklarda kalan Berke ve Caner Toygar, Medine'de oyuncu Yaşar Alptekin'le karşılaştı.

#tbt ingo

caner_toygar (@caner_toygar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yaşar alptekinle medinede karşılaştık güzel bir tesadüf @sehlen_turizm

caner_toygar (@caner_toygar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >