"Canımı çok acıttı, cezaevindeki feryatlarım aklımdan silinmeyecek gibi" Seki, parmağındaki morluğun nedenini anlattı!

Deniz Seki
Deniz Seki

Ünlü sanatçı Deniz Seki, hapishaneden çıktıktan sonra parmağındaki morluğun nedenini anlattı!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 yıla yakın hapis yatan Deniz Seki, ilk röportajını verdi.

Cezaevinde yaşadığı zorlukları anlatan Seki, parmağındaki morluğun nedenini anlattı.

3 yıl cezaevinde kaldı!
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 senye yakın bir süre cezaevinde kalan ünlü sanatçı, 5 Haziran'da özgürlüğüne kavuştu.
3 yıl cezaevinde kaldı! Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 senye yakın bir süre cezaevinde kalan ünlü sanatçı, 5 Haziran'da özgürlüğüne kavuştu.
"Cezaevindeki feryatlarım aklımdan silinmeyecek"
Deniz Seki, içeride geçirdiği en kötü zamanının annesinin ameliyatında yanında olamayışı olarak değerlendiren Seki, "Canımı çok acıttı. Avukatım ve kardeşlerim aracılığıyla iyi olduğuna dair haberler alsam da rahat edemedim; çok sıkıntı çektiğim zamanlar oldu. Bir de kardeşimin çocuğu doğduğu zaman yanlarında olamadım. Ailemizin ilk torunu İrfan Mert… Çok hüzünlendim. Kardeşim onun doğum fotoğraflarını getirdiğinde cezaevindeki feryatlarım aklımdan silinmeyecek gibi…" ifadelerinde bulundu.
"Cezaevindeki feryatlarım aklımdan silinmeyecek" Deniz Seki, içeride geçirdiği en kötü zamanının annesinin ameliyatında yanında olamayışı olarak değerlendiren Seki, "Canımı çok acıttı. Avukatım ve kardeşlerim aracılığıyla iyi olduğuna dair haberler alsam da rahat edemedim; çok sıkıntı çektiğim zamanlar oldu. Bir de kardeşimin çocuğu doğduğu zaman yanlarında olamadım. Ailemizin ilk torunu İrfan Mert… Çok hüzünlendim. Kardeşim onun doğum fotoğraflarını getirdiğinde cezaevindeki feryatlarım aklımdan silinmeyecek gibi…" ifadelerinde bulundu.
"Kabus bir dönem"
Ünlü şarkıcı firari olduğu dönemin hepsinden zor olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "İşlemediğim bir suçu layık gördüler; ama insanın gücüne gidiyor ve bir daha bilerek gitmek istemiyor oraya, bilerek gitmek kabus gibi. Firari olduğum altı ay çok zordu ve olağanüstü saçma bir dönemdi. Firari dönemde hayatım çok daha kısıtlıydı; ne avukatınla en ailenle görüşebiliyorsun, kabus bir dönem."
"Kabus bir dönem" Ünlü şarkıcı firari olduğu dönemin hepsinden zor olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "İşlemediğim bir suçu layık gördüler; ama insanın gücüne gidiyor ve bir daha bilerek gitmek istemiyor oraya, bilerek gitmek kabus gibi. Firari olduğum altı ay çok zordu ve olağanüstü saçma bir dönemdi. Firari dönemde hayatım çok daha kısıtlıydı; ne avukatınla en ailenle görüşebiliyorsun, kabus bir dönem."
Parmağındaki morluğu açıkladı!
İlk röportajını Armağan Çağlayan'a veren Seki'nin parmağındaki morluk herkesin dikkatini çekmişti. Seki, röportajda parmağındaki morluk için "Herkes çıkışta parmağımdaki sargıyı merak etti. Orada her yer demir kapı ve kapılar çok ağır parmağım kapıya sıkıştı ve orada bir iz kaldı" dedi.
Parmağındaki morluğu açıkladı! İlk röportajını Armağan Çağlayan'a veren Seki'nin parmağındaki morluk herkesin dikkatini çekmişti. Seki, röportajda parmağındaki morluk için "Herkes çıkışta parmağımdaki sargıyı merak etti. Orada her yer demir kapı ve kapılar çok ağır parmağım kapıya sıkıştı ve orada bir iz kaldı" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >