Canlı yayında gergin anlar! Ünlü oyuncu öyle bir şey söyledi ki...

Beyaz
Beyaz

Beyaz Show'da gergin dakikalar! Ünlü oyuncu öyle bir şey söyledi ki, Beyaz ne diyeceğini şaşırdı!

Beyaz Show'un dün akşamki bölümünde konu sosyal medyadaki takipçilere gelince Demet Özdemir, "Ben makyaj videosu çekmiyorum" sözüyle Danla Biliç'e atıfta bulundu.

Gergin dakikalar!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un dün akşamki konukları 'Aşkın Dansı' isimli filmin oyuncuları Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Billur Kaya; aynı zamanda YouTube fenomeni Danla Bilic ve şarkıcı Serdar Ortaç'tı.
Gergin dakikalar! Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un dün akşamki konukları 'Aşkın Dansı' isimli filmin oyuncuları Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Billur Kaya; aynı zamanda YouTube fenomeni Danla Bilic ve şarkıcı Serdar Ortaç'tı.
Ortalık kızıştı!
Konu sosyal medya takipçilerinden açılınca, ortalık fena kızıştı.
Ortalık kızıştı! Konu sosyal medya takipçilerinden açılınca, ortalık fena kızıştı.
"Ama abla ben bisiklete falan biniyorum"
Beyazıt Öztürk'ün Instagram takipçilerinden konu açması üzerine Serdar Ortaç, "Ama abla ben bisiklete falan biniyorum makyaj yüklemiyorum" açıklamasında bulundu.
"Ama abla ben bisiklete falan biniyorum" Beyazıt Öztürk'ün Instagram takipçilerinden konu açması üzerine Serdar Ortaç, "Ama abla ben bisiklete falan biniyorum makyaj yüklemiyorum" açıklamasında bulundu.
Demet'ten gönderme!
Demet Özdemir ise, "Bu arada ben makyaj paylaşmıyorum yaptığım işleri paylaşıyorum" diyerek Danla'ya inceden inceye gönderme yaptı.
Demet'ten gönderme! Demet Özdemir ise, "Bu arada ben makyaj paylaşmıyorum yaptığım işleri paylaşıyorum" diyerek Danla'ya inceden inceye gönderme yaptı.
İki arada bir derede kaldı!
Bu sohbet üzerine şoke olan Beyaz, iki arada bir derede kalınca programa kaldığı yerden devam etti.
İki arada bir derede kaldı! Bu sohbet üzerine şoke olan Beyaz, iki arada bir derede kalınca programa kaldığı yerden devam etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >