Çatlasın metropol insanı! Altı ay çalışıp altı ay turlayan gezgin Fatih Koparan

Fatih Koparan
Fatih Koparan

Hayaller, hayatlar... Senenin yarısını çalışarak, diğer yarısını ise dünyayı turlayarak geçiren gezgin Koparan...

İçinizin içini yediğini, kıskançlıktan tırnaklarınızı kemirdiğinizi görür gibiyiz; ama "Yapçak bişeğ yok!"

“Gezginlik asla nesnesini bulmayan bir arzunun, yitik anneye duyulan bir özlemin sembolüdür" der Jung; ancak "Benimkisi bitmeyen bir merak. Yürüyebildiğim sürece geziyor olacağım" diyor Fatih Koparan.

Başarılı gezgin Koparann atraksiyon dolu hayatını biraz daha kıskanmak için Keşfetmek adresini de takip edebilirsiniz. Buyurun, bu da Instagram hesabı...

İskender Fatih Koparan 

                                    23 Temmuz 1981'de Sakarya’da doğan Koparan, İstanbul’da okurken gelen bir iş teklifiyle 19 yaşında Marmaris’e taşınma kararı alır.
İskender Fatih Koparan 23 Temmuz 1981'de Sakarya’da doğan Koparan, İstanbul’da okurken gelen bir iş teklifiyle 19 yaşında Marmaris’e taşınma kararı alır.
"Rehber değilim!"

                                    O gün bugündür Marmaris’te yaşadığını söyleyen gezgin, turizmci; ki asla "rehber" olduğunu kabul etmiyor, 6 ay çalışıyor 6 ay seyahat ediyor.
"Rehber değilim!" O gün bugündür Marmaris’te yaşadığını söyleyen gezgin, turizmci; ki asla "rehber" olduğunu kabul etmiyor, 6 ay çalışıyor 6 ay seyahat ediyor.
"Küçükken haritada bulduğum yerleri görme şansım oldu"

                                    Daha çocukken gelişim ve coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkusunu, büyüdükçe gerçekleştirmeye başlayan Koparan, "Küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu" diyor.
"Küçükken haritada bulduğum yerleri görme şansım oldu" Daha çocukken gelişim ve coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkusunu, büyüdükçe gerçekleştirmeye başlayan Koparan, "Küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu" diyor.
Metropol insanını çatlatan kareler

                                    Özellikle metropolde yaşayanların imrenerek seyrettiği Koparan seyahatleri, neredeyse kentlerde yaşayan herkesin hayali durumunda.
Metropol insanını çatlatan kareler Özellikle metropolde yaşayanların imrenerek seyrettiği Koparan seyahatleri, neredeyse kentlerde yaşayan herkesin hayali durumunda.
Biriktirdiği anıları paylaşıyor

                                    Çektiği fotoğraflar ve biriktirdiği anıları takipçileriyle paylaşan gezgin, herkesi kıskandırmaya da devam ediyor.
Biriktirdiği anıları paylaşıyor Çektiği fotoğraflar ve biriktirdiği anıları takipçileriyle paylaşan gezgin, herkesi kıskandırmaya da devam ediyor.

Kogi köyünden dönerken yolda karşılaştığımız aile fotoğraf ricamızı kırmadı :)

fatih koparan (@ifkoparan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Küçük dostumla Belize'deki Altun Ha Maya Harabeleri'ni keşfediyoruz <3 #belize

fatih koparan (@ifkoparan)'in paylaştığı bir gönderi ()


                                    İyi yolculuklar Koparan!
İyi yolculuklar Koparan!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >