Ceceli nikahı kıydı, ilk sosyal medya paylaşımını yaptı! İşte şaşırtan o paylaşım

Mustafa Ceceli
Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli'den düğün sonrası ilk paylaşım!

Selin İmer'le nikah masasına oturan Mustafa Ceceli, yaptığı paylaşımda "Gönlünü gönlüme nasip eden Rabbim'e şükürler olsun sevdiğim." ifadelerine yer verdi.

9 yıllık eşinden boşandı
Mustafa Ceceli Mayıs ayında 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşanmış, 10 Temmuz'da da Selin İmer ile nikah masasına oturmuştu.
9 yıllık eşinden boşandı Mustafa Ceceli Mayıs ayında 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşanmış, 10 Temmuz'da da Selin İmer ile nikah masasına oturmuştu.
Nikahtan sonra ilk paylaşım!
Yeni evliliğinden sonra, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Ceceli'nin paylaşımındaki ayrıntı ise gözlerden kaçmadı.
Nikahtan sonra ilk paylaşım! Yeni evliliğinden sonra, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapan Ceceli'nin paylaşımındaki ayrıntı ise gözlerden kaçmadı.

gönlünü gönlüme nasip eden Rabbime.. şükürler olsun SEvdiğim..

Mustafa Ceceli 🇹🇷 (@mustafaceceli)'in paylaştığı bir gönderi ()

3 gün sonra sahne aldı
Evlendikten 3 gün sonra sahneye çıkan Mustafa Ceceli sosyal medya hesabından bir video paylaştı.Ceceli'nin nikah sonrası "Gönlünü gönlüme nasip eden rabbime şükürler olsun sevdiğim" notuyla yaptığı bu paylaşımda dikkat çeken nokta ise 'S' ve 'E' harflerinin büyük olması.
3 gün sonra sahne aldı Evlendikten 3 gün sonra sahneye çıkan Mustafa Ceceli sosyal medya hesabından bir video paylaştı.Ceceli'nin nikah sonrası "Gönlünü gönlüme nasip eden rabbime şükürler olsun sevdiğim" notuyla yaptığı bu paylaşımda dikkat çeken nokta ise 'S' ve 'E' harflerinin büyük olması.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >