Cem Davran'dan gaf üstüne gaf! Önce Hande'ye ardından Cem Yılmaz'a gönderme

Ruhsar
Ruhsar

Altın Kelebek gecesi sunuculuğunu yapan Cem Davran rahat durmadı! Önce tuvalet camı göndermesi ile Hande Ataizi'yi çıldırttı; ardından Cem Yılmaz'a imalı bir göndermede bulundu.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sunuculuğu üstlenen Cem Davran, gece boyunca rahat durmadı. Önce 'Tuvalet camı' göndermesiyle Hande Ataizi'ni sinirlendiren Davran, ardından Cem Yılmaz'a imalı bir not yazdı.

"Aklıma tuvalet camı geldi nedense" 
Gecenin sunuculuğunu son dönemin genç oyuncularından Ayça Ayşin Turan ile Cem Davran yaptı. Ayça Ayşin Turan'ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine Cem Davran  "Aklıma tuvalet camı geldi nedense" diyerek o dönemki rol arkadaşı Hande Ataizi'ye göndermede bulununca Ataizi öfkelendi.
"Aklıma tuvalet camı geldi nedense" Gecenin sunuculuğunu son dönemin genç oyuncularından Ayça Ayşin Turan ile Cem Davran yaptı. Ayça Ayşin Turan'ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine Cem Davran "Aklıma tuvalet camı geldi nedense" diyerek o dönemki rol arkadaşı Hande Ataizi'ye göndermede bulununca Ataizi öfkelendi.
Tuvalet camına sıkışmıştı!
Bir dönemin fenomen dizisi Ruhsar'ın başrol oyuncusu Hande Ataizi, burun estetiğini medyadan saklamak için cama sıkışmıştı. Bir mekan çıkışı kameralara görüntü vermemek için tuvalet camından çıkmaya çalışan Ataizi, kameralara yakalanınca olanlar oldu.
Tuvalet camına sıkışmıştı! Bir dönemin fenomen dizisi Ruhsar'ın başrol oyuncusu Hande Ataizi, burun estetiğini medyadan saklamak için cama sıkışmıştı. Bir mekan çıkışı kameralara görüntü vermemek için tuvalet camından çıkmaya çalışan Ataizi, kameralara yakalanınca olanlar oldu.
Ruhsar'ın ruhuna yakışmaz!
Hande Ataizi Davran'ın bu sözlerine karşı öfke püskürüp Ruhsar'ın ruhuna yakışmaz yorumunda bulundu.
Ruhsar'ın ruhuna yakışmaz! Hande Ataizi Davran'ın bu sözlerine karşı öfke püskürüp Ruhsar'ın ruhuna yakışmaz yorumunda bulundu.
Davran rahat durmadı!
Gecede yaptığı gaf yetmezmiş gibi, Tarkan'ın ödülünü veren Cem Yılmaz'a da sosyal medya hesabından bir imada bulundu.Bu imalı sözler, konunun Hande Ataizi ile ilgili olup olmadığı sorularını akla getirdi.
Davran rahat durmadı! Gecede yaptığı gaf yetmezmiş gibi, Tarkan'ın ödülünü veren Cem Yılmaz'a da sosyal medya hesabından bir imada bulundu.Bu imalı sözler, konunun Hande Ataizi ile ilgili olup olmadığı sorularını akla getirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >