'Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın' talebine baba Süreyya Karabulut'tan cevap geldi

Süreyya Karabulut-Cem Garipoğlu
Süreyya Karabulut-Cem Garipoğlu

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, baba Garipoğlu'nun, oğlunun mezarının açılması talebiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karabulut, "Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim." ifadelerini kullandı.

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiğine ilişkin iddialar gündem olmuştu.

Münevver Karabulut'un babası mezarının açılmasını istemiş ancak yargıdan bu talebe ret cevabı gelmişti. Söz konusu gelişmeyle ilgili olarak Cem Garipoğlu'nun babası oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Karabulut: Mezar açılsın huzur bulalım

Gelişmelerin ardından Münevver Karabalut'un babası Süreyya Karabalut'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Karabalut, "Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum.Bir yılı aşkın bir zamandır mezarın açılması için mücadele veriyorum. O katilin öldüğü söylendiği günden beri derin şüphelerim devam ediyor.Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >