Cem Yılmaz Karakomik Filmler serisinde canlandırdığı karakterin afişini yayınladı

Cem Yılmaz'ın, Karakomik Filmler serisi 18 Ekim 2019 itibariyle vizyonda olacak.
Cem Yılmaz'ın, Karakomik Filmler serisi 18 Ekim 2019 itibariyle vizyonda olacak.

● Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği aynı zamanda başrolünde oynadığı Karakomik Filmler serisinin ilk iki hikayesi Kaçamak ve 2 Arada 18 Ekim itibariyle vizyona girecek.

● Sinemada bilet fiyatlarının pahalı olmasından dolayı çıkan krizin çözülmesinin ardından filmini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan Yılmaz, kendi canlandırdığı karakterin afişini paylaştı.

● Sosyal medya üzerinden 'Ayzek' karakterinin afişini yayınlayıp takipçilerine sürpriz yapan komedyen gönderiyi, ''2 Arada karakterler'' yazısıyla yayınladı.

Yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği Karakomik Filmler'in Kaçamak ve 2 Arada filmi 18 Ekim 2019'da seyirciyle buluşacak. Cem Yılmaz'ın hem yazıp yönettiği hem de rol aldığı filmle ilgili yeni bir afiş yayınlandı.

Cem Yılmaz'dan Ayzek afişi

Usta komedyen Cem Yılmaz, yakında vizyona girecek olan Karakomik Filmler'de yer alan 2 Arada'da bulunan karakteri Ayzek'i sosyal medya hesabından yayınladı. Yılmaz afişi, ''2Arada...Karakterler'' yazısıyla paylaştı.

İki ayrı hikaye anlatılıyor

Bağımsız iki ayrı hikayenin anlatıldığı filmlerin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Cemre Ebuzziya, Necip Memili, Özkan Uğur ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Yönetmen ve senaristliği ise Cem Yılmaz üstleniyor. Kaçamak ve 2 Arada filmleri tek bir bilet ile iki seansta izlenebilecek.

Karakomik Filmler, 2 Arada ve Kaçamak 18 Ekim’de vizyondaki yerini alacak.

Cem Yılmaz Karakomik filmler serisi olan 'Kaçamak' setinden bir kare
Cem Yılmaz Karakomik filmler serisi olan 'Kaçamak' setinden bir kare

Film sadece sinemalarda

2019 yılıyla birlikte sinema bilet fiyatlarına yapılacak muhtemel fiyat artışının oluşturduğu tartışma krize döndü. Sinema krizinin son bulmasının ardından en merak edilen ve iddialı yapımlardan olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat itibariyle sinemaseverlerle buluştu.

Gişede oldukça iyi hasılat yapan film Netlix'e düştü. Yılmaz Erdoğan'ın sinemada yaşanan sorunlar sırasında filmi dijital yayın platformuna sattığı anlaşıldı. Bu durumun ardından yapımcılar filmini sadece sinemalarda etiketiyle duyurmaya başladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da sosyal medyadan filmin tanıtımını ''Sadece Sinemalarda'' etiketiyle paylaşmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >