Cem Yılmaz: Sandık başında espri yapmadım

Cem Yılmaz oy kullandıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Cem Yılmaz oy kullandıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz oyunu kullanmak için sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. Oy kullandığı sırada espriler yapan Yılmaz sosyal medyadan açıklama yaparak, ''Espri yapmadım, mesaj vermedim'' dedi. Komedyenin bu açıklaması oldukça ilginç bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemleri saat 08:00 itibariyle başladı. Tüm Türkiye'nin sandık başına gittiği seçimlerde ünlü isimlerde oylarını erken saatlerde kullandı. Bu isimlerden birisi de komedyen Cem Yılmaz'dı. Yılmaz espri yapmayı da ihmal etmedi.

Esprisi güldürdü

Sandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra 09.00 sıralarında oy kullanmayan gelen Cem Yılmaz, okula girişinde bir vatandaşın, ‘Cem Bey sizi çok seviyoruz’ demesi üzerine, ‘Siz’ diye karşılık vermesi keyifli anlar yaşattı.

1254 nolu sandığın başına gelen Yılmaz, seçmen pusulasını aldıktan sonra sandık görevlisinin cep telefonu hatırlatması üzerine, geri dönerek, ‘Söz verdim, telefonuma çekecektim’ esprisiyle telefonunu görevlilere teslim etti.

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Cem Yılmaz kendisi ile ilgili çıkan haberler sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz;

''Sandık başında yine “normal” olarak kimliğimi gösterip zarfımı aldım, mühürü basıp kapattım, sandığa attım... Her zaman yapmadığım gibi espri yapmadım ve kırıp geçirmedim. Sandıkta keyifli anlar yaşatmadım, mesaj vermedim. Teşekkürler.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >