Cem Yılmaz yeni filmi ‘Arif V 216’nın vizyon tarihi belli oldu

genel
genel

Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in başrolünü paylaştığı, Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini üstlendiği Arif V 216 filminin vizyon tarihi belli oldu.

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp, başrolde oynadığı 8. filmi olan Arif V 216, Ocak 2018'de CMYLMZ Fikir Sanat ve Muzaffer Yıldırım/NULOOK yapımcılığında vizyona girecek.

Çekimlerine Haziran ayında başlanan ve halen devam eden, Cem Yılmaz'ın unutulmaz karakteri Arif Işık'ın ve Robot dostu 216'nın maceralarının anlatıldığı Arif V 216'nın ana sponsoru; Türkiye'nin lider ev teknolojileri markası Arçelik oldu. Arçelik, sadece dünya standartlarında ürettiği beyaz eşyalarla değil aynı zamanda ürettiği yeni teknolojilerle yenilikler katmaya devam ediyor. Cem Yılmaz da sosyal medya hesaplarından Arçelik'in, filmin ana sponsoru olduğunu duyurdu. Cem Yılmaz paylaşımında, Arçelik'in sevilen karakterleri Çelik ve Çeliknaz'a filmin senaryosunun da eşlik ettiği bir fotoğrafı paylaşarak, ‘Dışarıda da görüşüyoruz' notunu yazdı. Yapılan paylaşım sosyal medyada paylaşıldığı an itibariyle büyük bir ilgi gördü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >