Cem Yılmaz, yeni filmi Emanet'in detaylarını açıkladı

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Emanet'in kadrosunda; Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer var.
Cem Yılmaz'ın yeni filmi Emanet'in kadrosunda; Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer var.

2019'da Karakomik Filmler ile vizyonda olmaya hazırlanan Cem Yılmaz, üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başladığını duyurdu. Yılmaz, sosyal medya hesabında paylaşımına "Senenin 3. filmi Emanet’in çekimleri başladı" notunu düştü.

Emanet'in oyuncu kadrosunu açıkladı

                                    
                                    
                                    Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Emanet'in çekimlerine başladıklarını duyurdu. Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketleyerek oyuncu kadrosunu da açıklamış oldu.
Emanet'in oyuncu kadrosunu açıkladı Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Emanet'in çekimlerine başladıklarını duyurdu. Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketleyerek oyuncu kadrosunu da açıklamış oldu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Emanet Set @karakomikfilmler

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi ()

"Senenin 3'üncü filmi"

                                    
                                    
                                    Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma "Senenin 3'üncü filmi 'Emanet'in çekimleri başladı" notunu düşen Yılmaz'ın Emanet filminin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer var.
"Senenin 3'üncü filmi" Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma "Senenin 3'üncü filmi 'Emanet'in çekimleri başladı" notunu düşen Yılmaz'ın Emanet filminin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer var.
"Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşallah"

                                    
                                    Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, Yılmaz'ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına; "Cem Bey hayırlı olsun. Allah Baba utandırmasın. Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşallah..." yorumunda bulundu. Cem Yılmaz da Ozan Güven'e cevap olarak,"Ozan Bey bu sene böyle! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum. Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor" yorumunda bulundu.
"Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşallah" Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, Yılmaz'ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafın altına; "Cem Bey hayırlı olsun. Allah Baba utandırmasın. Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşallah..." yorumunda bulundu. Cem Yılmaz da Ozan Güven'e cevap olarak,"Ozan Bey bu sene böyle! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum. Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor" yorumunda bulundu.
Şener Şen'e ödül verdi
Son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8'incisi düzenlenen "Malatya Uluslararası Film Festivali" ödül töreninde gündem olan Cem Yılmaz, Şener Şen'e ödülünü vermişti. Festivalde, sinema sanatçıları Şener Şen ve Perran Kutman ile yönetmen Osman Sınav'a 'Onur Ödülü' verildi.
Şener Şen'e ödül verdi Son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8'incisi düzenlenen "Malatya Uluslararası Film Festivali" ödül töreninde gündem olan Cem Yılmaz, Şener Şen'e ödülünü vermişti. Festivalde, sinema sanatçıları Şener Şen ve Perran Kutman ile yönetmen Osman Sınav'a 'Onur Ödülü' verildi.
"Ona layık olmaya çalışan çıraklarız"
Şener Şen'e ödülünü veren oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, kendi hayatlarında güzel şeyleri anlatanların değil, onları yapanların usta olduğunu belirtti. Usta oyuncu Şener Şen'in her geçen gün daha güzel işler yaparak kendi çıraklarını zora soktuğunu dile getiren Yılmaz, "Büyük ustayla aynı sahnede olmak çok büyük sorumluluk ve mutluluk. Ona layık olmaya çalışan çırakları olarak nice güzel şeylerde buluşuruz" ifadesini kullandı.
"Ona layık olmaya çalışan çıraklarız" Şener Şen'e ödülünü veren oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, kendi hayatlarında güzel şeyleri anlatanların değil, onları yapanların usta olduğunu belirtti. Usta oyuncu Şener Şen'in her geçen gün daha güzel işler yaparak kendi çıraklarını zora soktuğunu dile getiren Yılmaz, "Büyük ustayla aynı sahnede olmak çok büyük sorumluluk ve mutluluk. Ona layık olmaya çalışan çırakları olarak nice güzel şeylerde buluşuruz" ifadesini kullandı.
"Cem Yılmaz'ın elinden almaktan gurur duyuyorum"
Ödülünü Yılmaz'ın elinden alan Şener Şen ise kendisine yapılan övgülere teşekkür ederek şunları söyledi:


"Ben de bu ödülü bizden sonraki kuşak için en parlak oyuncu olan Cem Yılmaz'ın elinden almaktan gurur duyuyorum. Demin ben çağrılırken oynatılan tanıtım filminde rahmetli Kemal Sunal'ı görmek, İlyas Salman'ı hatırlamak beni ayrıca duygulandırdı. Malatya, siyaset ve sanat alanında, ülkemize derin izler bırakan büyük insanlar yetiştiren yerdir. Ben de bu vesileyle ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum."
"Cem Yılmaz'ın elinden almaktan gurur duyuyorum" Ödülünü Yılmaz'ın elinden alan Şener Şen ise kendisine yapılan övgülere teşekkür ederek şunları söyledi: "Ben de bu ödülü bizden sonraki kuşak için en parlak oyuncu olan Cem Yılmaz'ın elinden almaktan gurur duyuyorum. Demin ben çağrılırken oynatılan tanıtım filminde rahmetli Kemal Sunal'ı görmek, İlyas Salman'ı hatırlamak beni ayrıca duygulandırdı. Malatya, siyaset ve sanat alanında, ülkemize derin izler bırakan büyük insanlar yetiştiren yerdir. Ben de bu vesileyle ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >