Cem Yılmaz'ın yeni filmi Emanet’in oyuncu kadrosu belli oldu

Usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinde yer alan üçüncü filminin Emanet olduğunu açıklamıştı.
Usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinde yer alan üçüncü filminin Emanet olduğunu açıklamıştı.

Ocak ayında 'Kaçamak' ve '2 Arada' isminde 60 dakikalık, iki bağımsız hikaye ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanan usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinde yer alan üçüncü filminin Emanet olduğunu açıklamıştı. Emanet'in oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Tülin Özer gibi isimler yer alıyor.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma "Senenin 3'üncü filmi 'Emanet'in çekimleri başladı" notunu düşen Cem Yılmaz'ın 'Emanet' filminin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Tülin Özer var.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Emanet'in çekimlerine başladıklarını duyurdu. Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketleyerek oyuncu kadrosunu da açıklamış oldu.


Çağlar Çorumlu kimdir?

                                    
                                    
                                    Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977’de Merzifon’da doğdu. 1994 yılında, Merzifon Lisesi’nden mezun olan Çorumlu, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi ‘Turizm ve Otel İşletmeciliği’ bölümünden mezun oldu. Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, okulundaki tiyatro kulübünün yönetmeni Tolga Evren’in desteği ile fark etti.
Çağlar Çorumlu kimdir? Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977’de Merzifon’da doğdu. 1994 yılında, Merzifon Lisesi’nden mezun olan Çorumlu, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi ‘Turizm ve Otel İşletmeciliği’ bölümünden mezun oldu. Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, okulundaki tiyatro kulübünün yönetmeni Tolga Evren’in desteği ile fark etti.
Tiyatroya olan ilgisi genç yaşta başladı

                                    
                                    
                                    Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul’a yerleşti ve oyunculuk eğitimi aldı. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim’e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde ‘Yusuf Güdük’ karakterini canlandırdı. 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları’na katıldı. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS’u kurdu.
Tiyatroya olan ilgisi genç yaşta başladı Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul’a yerleşti ve oyunculuk eğitimi aldı. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim’e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde ‘Yusuf Güdük’ karakterini canlandırdı. 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları’na katıldı. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS’u kurdu.
‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu’

                                    
                                    
                                    Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol alan Çorumlu, ayrıca animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak’ın 2010 yılı yapımı ‘Prensesin Uykusu’ adlı filmindeki ‘Aziz’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde, ‘Şark Dişçisi’ adlı oyunda Taparnigos rolü ile ‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görülmüştür.
‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu’ Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol alan Çorumlu, ayrıca animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak’ın 2010 yılı yapımı ‘Prensesin Uykusu’ adlı filmindeki ‘Aziz’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde, ‘Şark Dişçisi’ adlı oyunda Taparnigos rolü ile ‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görülmüştür.
Özge Özpirinçci kimdir?

                                    
                                    
                                    1 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğan Özge Özpirinçci, ilk ve orta okul eğitimini İstanbul'da, lise eğitimini ise ABD'de tamamladı. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri eğitimi alan Özpirinçci, oyunculuğa olan ilgisi sayesinde sektöre atılarak 2008 yılında Cesaretin Var Mı Aşka adlı dizide Ebru karakterini canlandırarak izleyici karşısına geçti.
Özge Özpirinçci kimdir? 1 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğan Özge Özpirinçci, ilk ve orta okul eğitimini İstanbul'da, lise eğitimini ise ABD'de tamamladı. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri eğitimi alan Özpirinçci, oyunculuğa olan ilgisi sayesinde sektöre atılarak 2008 yılında Cesaretin Var Mı Aşka adlı dizide Ebru karakterini canlandırarak izleyici karşısına geçti.
Başarıdan başarıya imza atıyor

                                    
                                    
                                    Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi reklam filmlerinde oynayan başarılı oyuncu, 2009 yılında dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kavak Yelleri'nde Ada karakterini canlandırdı. Kariyerinin en büyük adımını 2009 yılında Melekler Korusun adlı dizide başrol canlandırarak atan genç oyuncu,  ardından Ömer Vargı’nın yaptığı Anadolu Kartalları adlı sinema filminde Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Ekin Türkmen ve Alper Saldıran gibi usta isimlerle başrol karakteri canlandırdı.
Başarıdan başarıya imza atıyor Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi reklam filmlerinde oynayan başarılı oyuncu, 2009 yılında dönemin reyting rekorları kıran dizisi Kavak Yelleri'nde Ada karakterini canlandırdı. Kariyerinin en büyük adımını 2009 yılında Melekler Korusun adlı dizide başrol canlandırarak atan genç oyuncu, ardından Ömer Vargı’nın yaptığı Anadolu Kartalları adlı sinema filminde Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Ekin Türkmen ve Alper Saldıran gibi usta isimlerle başrol karakteri canlandırdı.
Reyting rekortmeni dizinin başrol oyuncusu

                                    
                                    
                                    Barılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekranların sevilen ve tanınan yüzü haline gelen Özpirinçci, oyunculuktaki başarısı sayesinde oldukça iyi projelere imza attı. Fox Tv'nin Aşk Yeniden adlı dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolleri paylaşan Özpirinçci, şimdilerde ise Fox Tv ekranlarının reyting rekorları kıran Kadın dizisinde başrol Bahar karakterini canlandırıyor.
Reyting rekortmeni dizinin başrol oyuncusu Barılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekranların sevilen ve tanınan yüzü haline gelen Özpirinçci, oyunculuktaki başarısı sayesinde oldukça iyi projelere imza attı. Fox Tv'nin Aşk Yeniden adlı dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolleri paylaşan Özpirinçci, şimdilerde ise Fox Tv ekranlarının reyting rekorları kıran Kadın dizisinde başrol Bahar karakterini canlandırıyor.
Necip Memili kimdir?

                                    
                                    
                                    27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğan Necip Memili, Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okudu. 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak oynamaya başladı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan başarılı isim, mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul'a geldiğinde Savaş Dinçel’in yazdığı “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı tiyatro oyununu Erdal Cindoruk yönetmenliğinde çocukluk arkadaşı oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte oynadı.
Necip Memili kimdir? 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğan Necip Memili, Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okudu. 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak oynamaya başladı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan başarılı isim, mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul'a geldiğinde Savaş Dinçel’in yazdığı “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı tiyatro oyununu Erdal Cindoruk yönetmenliğinde çocukluk arkadaşı oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte oynadı.
Çukur'un efsane ismi oldu

                                    
                                    
                                    Kamera karşısına ilk kez Arka Sokaklar isimli dizi ile geçti. ‘Hanımın Çiftliği', ‘Yalan Dünya', ‘Bedel', ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem' ve ‘Dolunay' gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak ‘Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni topladı. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’a 2. sezonunda dahil olan Necip Memili, Koçovalı Ailesi’nin en büyük oğulları Cumali karakterine hayat veriyor.
Çukur'un efsane ismi oldu Kamera karşısına ilk kez Arka Sokaklar isimli dizi ile geçti. ‘Hanımın Çiftliği', ‘Yalan Dünya', ‘Bedel', ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem' ve ‘Dolunay' gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak ‘Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni topladı. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’a 2. sezonunda dahil olan Necip Memili, Koçovalı Ailesi’nin en büyük oğulları Cumali karakterine hayat veriyor.
Tülin Özen kimdir?

                                    
                                    
                                    24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun'da doğdu. Aslen Artvinli olan Tülin Özen, İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimin alan Özen, okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı.
2004 yılında Semih Kaplanoğlu'nun yazıp yönettiği "Meleğin Düşüşü" adlı sinema filminde oynadı. Çok sayıda ödül alan bu filmde, Tülin Özen de En İyi Kadın Oyuncu ödülü aldı. 2013 yılında "Aldırma Gönül" adlı dizide oynadı. Yine aynı yıl "Mavi Dalga" adlı sinema filminde Ayris Alptekin, Onur Saylak,Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynadı. Tülin Özen, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan "Pek Yakında" sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven,Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Grudave Ülkü Duru gibi oyuncularla birlikte oynadı.
Tülin Özen kimdir? 24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun'da doğdu. Aslen Artvinli olan Tülin Özen, İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimin alan Özen, okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı. 2004 yılında Semih Kaplanoğlu'nun yazıp yönettiği "Meleğin Düşüşü" adlı sinema filminde oynadı. Çok sayıda ödül alan bu filmde, Tülin Özen de En İyi Kadın Oyuncu ödülü aldı. 2013 yılında "Aldırma Gönül" adlı dizide oynadı. Yine aynı yıl "Mavi Dalga" adlı sinema filminde Ayris Alptekin, Onur Saylak,Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynadı. Tülin Özen, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan "Pek Yakında" sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven,Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Grudave Ülkü Duru gibi oyuncularla birlikte oynadı.
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arzu'su

                                    
                                    
                                    İkinci sezonu yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde iki çocuğu olan domestik bir ev hanımı, kızlar grubunun en sakini Arzu Kara karakterini canlandıran 39 yaşındaki Tülin Özen, Cem Yılmaz'ın Emanet filminde oynamaya hazırlanıyor.
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arzu'su İkinci sezonu yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde iki çocuğu olan domestik bir ev hanımı, kızlar grubunun en sakini Arzu Kara karakterini canlandıran 39 yaşındaki Tülin Özen, Cem Yılmaz'ın Emanet filminde oynamaya hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >