Cem Yılmaz'dan büyük jest: 300 bin TL bağış yaptı

Cem Yılmaz, yeni stand-up gösterisi ile takdir topluyor.
Cem Yılmaz, yeni stand-up gösterisi ile takdir topluyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum adını verdiği yeni stand-up gösterisiyle izleyenlerinin beğenisini kazanmayı başardı. Kapalı gişe oynayan gösterinin biletleri karaborsaya düştü. Başarılı komedyen son gösterisinden kazandığı parayla ise Down Sendroumu Derneği'ne bağış yaptı. Yılmaz, bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Karakomik filmler serisi ile sinemaya dönmeye hazırlanıyor. Sinemada çıkan, 'bile fiyatlarının pahalı olması' ile ilgili tartışmasının ardından gündemden düşmeyen Yılmaz, filminin vizyon tarihini 18 Ekim olarak açıkladı. Başarılı komedyen tüm bunların yayında uzun zamandır ara verdiği stand-up gösterisiyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Cem Yılmaz'dan anlamlı hareket

Son olarak 2012 yılında Fundamentals gösterisiyle sahneye çıkan Cem Yılmaz yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus ile sahnelere dönüş yaptı. İstanbul'daki gösterilerinde hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz örnek bir davranışta bulundu.

Başarılı komedyen, son gösterinde elde edilen geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışlayarak takdir topladı.

Cem Yılmaz gösteriden sonra, Down Sendromu Derneği'ne bağış yaptı.
Cem Yılmaz gösteriden sonra, Down Sendromu Derneği'ne bağış yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Cem Yılmaz, son gösterisinden elde edilen 300 bin TL'lik geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışladı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Cem Yılmaz,

''Bu akşamki gösterimizde,seyircim Down Sendromu Derneği'ne 300.000 TL gelir sağlamıştır. Her birinize tek tek teşekkür ederim" notunu yazdı.

Cem Yılmaz'dan 'Espirili' Netflix cevabı

Geçtiğimiz ay Organize İşler'in devam serisi Sazan Sarmalı'nı vizyona sokan ardından Netflix'e satan Yılmaz Erdoğan tartışmalara sebep olmuştu. Bu hareketin ardından gözler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a çevrilmişti. Yılmaz sosyal medya hesabından takipçisinin,

''Cem bey, netflix'e "çıkar" mı acaba?'' sorusuna yanıt verdi. Yılmaz, ''2022'' yanıtını vererek hem güldürdü hem düşünürdü.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >