Cem Yılmaz'ın başı attığı tweetle belaya girdi

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz

Geçtiğimiz haftalarda ünlü komedyen Cem Yılmaz’a ‘sigaraya özendiriyor’ diyerek yaptığı suç duyurusuyla gündem olan Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz’ın kendisini hedef göstererek attığı tweetler yüzünden zor günler yaşadığını bu yüzden 10 bin liralık tazminat davası açtığını yine sosyal medya üzerinden attığı tweet ile duyurdu.

Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın İngiltere'de yapacağı gösterisine yaş sınırı getirildiği hakkında yazılan köşe yazısını Twitter hesabından paylaştı.

Cem Yılmaz ise bu tweetin üzerine 'artık benim ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum' diyerek yine Twitter üzerinden yanıt verdi.

Bu tartışmanın üzerine, Prof. Kural, Cem Yılmaz'ın bu tweeti yüzünden günlerce saldırıya maruz kaldığını hatta metroda Cem Yılmaz hayranları tarafından saldırıya maruz kaldığını iddia etti.

Dava dilekçesinde, Cem Yılmaz’ın sosyal medya hesabında yaptığı bu paylaşım ile müvekkilinin Yılmaz'ın takipçileri tarafından alay konusu haline getirildiğini ve küfürlere maruz kaldığını kaydeden Kural, "Yapmış olduğu bu paylaşım ile müvekkilimin derin üzüntü ve küçük düşme duygusu yaşamasına ve ve itibarının örselenmesine neden olmuştur" dedi. Avukat Demir, mahkemeden Cem Yılmaz'ın müvekkiline 10 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermesini istedi.

Son olarak Cem Yılmaz ' Ben bu dava işlerinden bıktım usandım' diyerek sitem etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >