Cem Yılmaz'ın oğlu sahneye çıktı

Cem Yılmaz ve oğlu Kemal Yılmaz.
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal Yılmaz.

Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal babasını aratmayacak gibi duruyor. Dün gazeteciler ile sohbet ederken, esprileri birbiri ardına sıralayan Kemal bu sefer babasının 'Diamond Elite Platinum Plus' adını verdiği yeni stand up gösterisinde sahneye çıktı. Ünlü komedyeni oğlu, 'Karşınızda babam' diyerek sahneye davet etti. Yılmaz bu anları kaydetmeyi de ihmal etmedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra 'Diamond Elite Platinum Plus' adını verdiği yeni stand up gösterisi ile sahnelere geri dönmüştü. Kapalı gişe oynayan ve biletleri karaborsaya düşen Yılmaz'ın gösterisi oldukça ilgi görüyor.

Oğlu sahneye çıktı

Cem Yılmaz'ın son gösterisinin açılışını ise oğlu Kemal yaptı. Cem Yılmaz'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki gösterisinde sahneye çıkan Kemal, seyircilerden büyük alkış aldı.

Kemal babası Cem Yılmaz'ı da takdim ederek sahneye çağırdı 'Karşınızda babam' dedi. Cem Yılmaz ise o anları Instagram hesabından 'Can yoldaşım Kemalcim ve güzel seyircimiz' notuyla paylaştı.

Esprileri ile güldürdü

Komedyen babası Cem Yılmaz'ın izinden giden 6 yaşındaki Kemal, okulların tatil olmasıyla ilgili;

"Baya iyi gidiyor ama bugün babama gidemiyorum neyse yani yarın görüşeceğim. Yarın okul olduğu için zaten nefretli bir gün. Çocuklar okuldan nefret eder öğrenmek güzel tabi ama okulu sevmiyorum çünkü 8 saat zaman kaybediyorum." diyerek güldürdü.

Cem Yımaz'ın oğlu şimdiden özgüveni ile dikkat çekiyor.
Cem Yımaz'ın oğlu şimdiden özgüveni ile dikkat çekiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >