Cevap verin para kazanın: Yanıt verdikçe para kazandıran e-posta hizmeti

​Cevap verin para kazanın: Yanıt verdikçe para kazandıran e-posta hizmeti
​Cevap verin para kazanın: Yanıt verdikçe para kazandıran e-posta hizmeti

21.co isimli e-posta servisi gelen e-postların cevapsız kalmaması için e-postaları cevapladıkça para kazanmanızı sağlayan bir hizmet geliştirdi.

Günümüzde size internetten para kazandıracak birçok hizmet ve girişimle karşılaşıyorsunuz. Ancak bu hizmet ve girişimlerin büyük bir çoğunluğu insanları kandırmaya yönelik girişimler. Haberimize konu olan 21.co ise bu bahsettiğimiz girişimlerden değil, onun olayı biraz daha farklı.

E-postalar kurumsal dünyada yer alanlar için tam bir işkence. Genellikle gönderdiğimiz e-postalara cevap alamıyoruz ya da bir iki cevaptan sonra kimse son attığımız iletiye yanıt vermiyor. 21.co da bu ve bunun gibi problemleri ortadan kaldırmak için böyle bir hizmet sağlamış durumda. 21.co, e postalara verilen cevap oranını arttırmak için gelen maile cevap verdiğinizde size 1 Dolardan 100 Dolara kadar ödeme yapıyor.

Bu platforma iş dünyasından birçok kişi gibi Facebook kurucusu Mark Zuckerberg de üye. Platformun asıl amacı kurumsal mail servislerinin yerini almak. 21.co, Türkiye'de de aktif ve kazandığınız dolarları size aktarmak için Bitcoin kullanıyor. Platform hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız buradan 21.co'ya ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >