Ceyda Düvenci'nin sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı: Mesleği mi bırakıyor?

Kendi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile evli olan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor.
Kendi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile evli olan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarda serebral palsi hastası kızı Melisa'dan ilham alarak yazdığı kitapla gündem olan ünlü isim Ceyda Düvenci'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, oyunculuğu bıraktığı konusunda dedikodulara neden oldu.

Oyuncu Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Ceyda Düvenci'nin "Hayaller, hedefler... Çalış Ceyda çalış" notuyla paylaştığı fotoğraf, kafaları karıştırdı.

'Klinik Psikoloji'ye dair akademik kitapların yer alması, ünlü oyuncunun hayranları tarafından "Acaba oyunculuğu bıraktı mı?" yorumları yapılmasına neden oldu.

Ünlü isim Ceyda Düvenci, yazıya olan ilgisi nedeniyle geçtiğimiz yıl bir çocuk kitabı kaleme aldı. Düvenci, geçtiğimiz aylarda Psikanaliz'in kurucusu Sigmund Freud ile ilgili gittiği bir eğitimden de fotoğraf paylaşmıştı.
Ünlü isim Ceyda Düvenci, yazıya olan ilgisi nedeniyle geçtiğimiz yıl bir çocuk kitabı kaleme aldı. Düvenci, geçtiğimiz aylarda Psikanaliz'in kurucusu Sigmund Freud ile ilgili gittiği bir eğitimden de fotoğraf paylaşmıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hayaller, hedefler... çalış ceyda çalış 🥰

Ceyda Düvenci (@ceydadvenci)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ceyda Düvenci kimdir?
Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977'de Bursa'da doğdu. Hayatındaki pek çok kararında rol oynayan annesi sayesinde ilkokuldayken İngilizce dersleri alan Düvenci, Bursa Anadolu Lisesine dil bilerek başladı. Yine annesinin yönlendirmesiyle İstanbul, Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne giren ünlü isim, 1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı.
Ceyda Düvenci kimdir? Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977'de Bursa'da doğdu. Hayatındaki pek çok kararında rol oynayan annesi sayesinde ilkokuldayken İngilizce dersleri alan Düvenci, Bursa Anadolu Lisesine dil bilerek başladı. Yine annesinin yönlendirmesiyle İstanbul, Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne giren ünlü isim, 1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı.
Çok sayıda dizide rol aldı
Sabah programı sunmaya başlayan Düvenci, Kaan Girgin ile evlendi ve bir süre oyunculuğa ara verdi. Mutsuz giden evliliği 2002'de sonlanan ünlü isim, kaybettiği zamanı telafi etmek için oyunculuk workshoplarına, İtalyanca kursuna ve Bilgi Üniversitesi'ndeki film okuma atölyesine gitti. "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül ile başrolü paylaştı; ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekinle birlikte oynadığı "Sil Baştan" ile gündem oldu. Tiyatro oyunculuğu da yapan Ceyda Düvenci, 17 Agustos 2008 yılında işadamı Engin Akgün ile dünyaevine girdi.
Çok sayıda dizide rol aldı Sabah programı sunmaya başlayan Düvenci, Kaan Girgin ile evlendi ve bir süre oyunculuğa ara verdi. Mutsuz giden evliliği 2002'de sonlanan ünlü isim, kaybettiği zamanı telafi etmek için oyunculuk workshoplarına, İtalyanca kursuna ve Bilgi Üniversitesi'ndeki film okuma atölyesine gitti. "Zalim" dizisinde Mahsun Kırmızıgül ile başrolü paylaştı; ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekinle birlikte oynadığı "Sil Baştan" ile gündem oldu. Tiyatro oyunculuğu da yapan Ceyda Düvenci, 17 Agustos 2008 yılında işadamı Engin Akgün ile dünyaevine girdi.
Üçüncü eşini kendi mesleğinden tercih etti 
İşadamı Engin Akgün’den bir kız çocuğu dünyaya getiren Düvenci, Kanal D’de yayınlanan Binbir Gece isimli dizide Bennu karakterini canlandırdı. Bunların dışında birçok film ve dizide rol almış, an başarılı isim, çok sayıda da ödülün sahibi oldu. ödül almıştır. Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Düvenci'nin, Şakrak ile olan evliliğinden de bir oğlu oldu.
Üçüncü eşini kendi mesleğinden tercih etti İşadamı Engin Akgün’den bir kız çocuğu dünyaya getiren Düvenci, Kanal D’de yayınlanan Binbir Gece isimli dizide Bennu karakterini canlandırdı. Bunların dışında birçok film ve dizide rol almış, an başarılı isim, çok sayıda da ödülün sahibi oldu. ödül almıştır. Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Düvenci'nin, Şakrak ile olan evliliğinden de bir oğlu oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >