CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 'Erdoğanlı' fotoğrafla tanıtıldı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu tanıtım toplantısında konuştu.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu tanıtım toplantısında konuştu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu için Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda Ekrem İmamoğlu konuşma yaptığı sırada tanıtım sinevizyonunda ellerinde Türk bayrağı olan başlarında 'Recep Tayyip Erdoğan' yazan bandanalı vatandaşların görselleri kullanıldı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için Haliç Kongre Merkezi'nde
tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP’nin İmamoğlu için düzenlediği tanıtım toplantısı sinevizyonunda bir ara ellerinde Türk bayrağı olan başlarında 'Recep Tayyip Erdoğan' yazan bandanalı vatandaşların görselleri kullanıldı.

İmamoğlu parti örgütüne teşekkür etti

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bugünün tarihi bir gün olduğu, çünkü burada tarihi bir yolculuğa başladıklarını ve bu tarihi yolculuğun sonunda zafere ulaşacaklarını ifade etti.

Bu yolculuğun sonunda kazananın İstanbulluların olacağını belirten İmamoğlu, adaylığını "onurlu bir görev" olarak gördüğünü ve bundan dolayı CHP'lilere, CHP İstanbul İl Örgütü ve ilçe örgütlerine, ilçe belediye başkanlarına, partinin yöneticilerine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Ekrem İmamoğlu kimdir?

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı.

Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu
  • Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyan Ekrem İmamoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >