Çitos Efe'nin son hali sevenlerini şaşırttı

Efe Koçyiğit
Efe Koçyiğit

Bir dönemin çocuk yıldızlarından biri olan Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali dikkat çekti. Dönemin çok izlenen programlarından Çocuktan Al Haberi'nde iştahına düşkünlüğü ile bilinen Çitos Efe'nin büyümüş hali sevenlerini şaşkına çevirdi. Tekrar gündeme gelen Çitos Efe kimidr, kaç yaşında?Çitos Efe'nin son hali nasıl? İşte 'Çitos Efe' Efe Koçyiğit'in son hali...

Yıllar önce televizyonların en popüler programlarından biri olan Çocuktan Al Haberi'nde yemek yemeğe olan olan aşkını sık sık ifade ederek seyircileri güldüren Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Çitos Efe kimdir, kaç yaşında?

Bir dönemin çocuk yıldızlarından biri olan Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali dikkat çekti. Sevimli hareketleri ve iştahına düşkünlüğüyle bilinen Efe Koçyiğit uzun süredir gündeme gelmiyordu.

Kısa sürede büyük bir şöhrete kavuşan Efe Koçyiğit bir dönem neredeyse her yerdeydi.

Sonrasında da bakanlık duruma el atmış, ekrana çıkan çocukların ekonomik olarak sömürülmeleri engellemeye çalışılarak, küçük Efe'nin obezite konusunda ailesine uyarıda bulunmuştu.

Çitos Efe'nin 11 yaşındaki büyümüş hali sevenlerini şaşkına çevirdi.

Çitos Efe'nin son hali

Çocuktan Al Haberi adlı programın minik yıldızlarından biriydi Efe Koçyiğit. 'Çitos Efe', programda yemek aşkını sık sık dile getirmesi ve sempatik halleriyle gündeme geliyordu. Şimdilerde 11 yaşında olan Çitos Efe'nin son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Çitos Efe
Çitos Efe
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >