Citroen Ami piyasaya hızlı girdi: 25 dakikada hepsi satıldı

Citroen Ami
Citroen Ami

Türkiye'deki otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken vatandaşlar, ikinci el eski modellere ve alternatiflere yöneliyor. Söz konusu alternatifler arasında ise kuşkusuz en çok Citroen Ami öne çıkıyor. Türkiye yollarına 219 bin TL'lik fiyat etiketiyle çıkan ve ilk etapta 50 tane olarak satışa çıkan Citroen Ami, 25 dakika içerisinde tükendi.

Ülkemizde otomobil fiyatlarının artmasıyla birlikte ikinci el ve alternatiflere rağbet arttı. Bu alternatiflerden en dikkat çekeni ise Citroen Ami oldu.

Citroen, uygun fiyatlı Ami'yi 2021'in son aylarında ülkemizde satışa sundu. Türkiye yollarına 219 bin TL'lik fiyat etiketiyle çıkan, standart otomobillerle kıyaslandığında yarı fiyata gelen ve elektrikli olmasıyla yakıttan tasarruf sağlayan bu model vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. İlk etapta satışa çıkan 50 Citroen Ami, 25 dakika içerisinde tükendi.

Citroen Ami'nin içinden bir görüntü
Citroen Ami'nin içinden bir görüntü

İnternetten satılıyor

Yüzde 100 elektrikli Citroen Ami, internet üzerinden satılıyor. Aracı web sitesinden satın alan müşteriler, adrese teslim seçeneğinden faydalanabiliyor. Ami, saatte 45 km'ye kadar hızlara ulaşabilen, debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanısıra elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü içeren bir deneyim sunuyor.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >