Çizgi roman sevenlere müjde: Black Mirror çizgi romana dönüştürülüyor

Black Mirror dizisinden etkilenen Brezilyalı illüstratör Blutcher Billy, dizinin bölümlerinin çizgi roman kapaklarını oluşturdu.

Dizi modern toplumun ve toplumun içinde bulundurduğu bireylerin sorunları, teknolojik gelişmeler ve modernleşen dünya üzerinden eleştirisel bir dille anlatıyor. Mevcut dünya düzenindeki siyaset, medya, sanat ilişkilerini yer yer hicivle, yer yer de bilim kurgu öğelerine başvurarak yorumlayan dizinin, şimdilerde çizgi kapakları hazırlanıyor.
Brezilyalı illüstratör Blutcher Billy, Black Mirror dizisinin bölümlerinden esinlenerek çizgi roman kapakları oluşturmaya başladı.
Retro çizgi romanlar tasarladı

                                    Daha önce ESPN, Billboard, Michael Jordan gibi isimlerle çalışan Butcher Billy, “Black Mirror bölümleri retro çizgi romanlardan esinlense nasıl oldurdu” diyerek retro çizgi roman kapakları tasarladı.
Retro çizgi romanlar tasarladı Daha önce ESPN, Billboard, Michael Jordan gibi isimlerle çalışan Butcher Billy, “Black Mirror bölümleri retro çizgi romanlardan esinlense nasıl oldurdu” diyerek retro çizgi roman kapakları tasarladı.
Üç sezonun her bölümüne bir kapak

                                    Billy, dizinin bölümlerinden ilham alarak tasarladığı çizgi roman kapaklarını çizmeye devam ediyor.
Üç sezonun her bölümüne bir kapak Billy, dizinin bölümlerinden ilham alarak tasarladığı çizgi roman kapaklarını çizmeye devam ediyor.
Kaynak: ntv.com
Kaynak: ntv.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >