Çocuklar Duymasın dizisinden üzücü haber

Çocuklar Duymasın dizisi kısa bir ara veriyor.
Çocuklar Duymasın dizisi kısa bir ara veriyor.

Uzun yıllardır sevilerek izlenen ve ekrana geri dönerek tekrar izleyicisinin karşısına çıkan Çocuklar Duymasın dizisi geçtiğimiz günlerde izlenme oranını artırmak için yayın gününü değiştirdi. Ancak, dizinin yapımcısı Birol Güven sosyal medyadan yaptığı açıklamayla dizinin önümüzdeki hafta sezon finaline gireceğini söyledi.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi isimlerin başrol oynadığı Çocuklar Duymasın dizisi 2000'li yılların efsane dizilerinden biriydi. Uzun süre ekran macerasını sürdürüp final veren dizi yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başladı. Ancak dizinin günü reytinglerin düşmesinden dolayı kanal tarafından değiştirildi. Ancak dizi umduğunu bulamayarak, sezonu kapatma kararı aldı.

Ara veriyorlar

Dizinin yapımcısı Birol Güven sosyal medya hesabından,

"Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın'ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

'Yanlışlıkla dizi kadrosuna dahil edildim'

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, o dönem dizi setine yanlışlıkla çağrıldığını ve aslında o rol için başkasının düşünüldüğünü itiraf etti. O dönemde yayınlanan Asmalı Konak dizisinde Özcan Deniz'in canlandırdığı Seymen Ağa karakteri için de ilk kendisine teklif geldiğini söyledi. Tamer Karadağlı'dan yıllar sonra art arda gelen itiraflar canlı yayına damga vurdu.

Çocuklar Duymasın 2002 yılından bir kare.
Çocuklar Duymasın 2002 yılından bir kare.

Asmalı Konak dizisinden Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz.
Asmalı Konak dizisinden Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >