Çocuklar Duymasın'ı Vatan Şaşmaz hayranlarının ahı tuttu!

Çocuklar
Çocuklar

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ı Vatan Şaşmaz hayranlarının ahı tuttu!

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün ardından 70'ler partisi veren ve ünlü oyuncuyu anmadıkları için eleştiri yağmuruna tutulan Çocuklar Duymasın reytinglerde çakılmaya devam ediyor.

Bomba gibi dönmüştü!

                                    Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yer aldığı 2002 yılının en sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın' 2017 Temmuz ayında ekranlara geri dönmüştü.
Bomba gibi dönmüştü! Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yer aldığı 2002 yılının en sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın' 2017 Temmuz ayında ekranlara geri dönmüştü.
Reytinglerde çakıldı!

                                    
                                    Hakkında sürekli final yapacak iddiaları çıkan Kanal D ekranında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisi, 26 Kasım Pazar günü reytinglerde 8. sıraya yerleşerek izlenme oranlarında büyük düşüş yaşadı.
Reytinglerde çakıldı! Hakkında sürekli final yapacak iddiaları çıkan Kanal D ekranında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisi, 26 Kasım Pazar günü reytinglerde 8. sıraya yerleşerek izlenme oranlarında büyük düşüş yaşadı.
Şaşmaz'ın ölümü seti sarstı!

                                    
                                    27 Ağustos tarihinde bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide 'Engin' karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz'ın ardından dizinin reytingleri giderek düşmeye başladı.
Şaşmaz'ın ölümü seti sarstı! 27 Ağustos tarihinde bir otel odasında cinayete kurban giden ve dizide 'Engin' karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz'ın ardından dizinin reytingleri giderek düşmeye başladı.
Tepkilere neden oldu!

                                    Fenomen dizinin 17 Eylül tarihinde yayınlanan 90'lar partisi bölümünde Vatan Şaşmaz'ın anılmaması izleyiciler arasında tepkilere neden olmuştu.
Tepkilere neden oldu! Fenomen dizinin 17 Eylül tarihinde yayınlanan 90'lar partisi bölümünde Vatan Şaşmaz'ın anılmaması izleyiciler arasında tepkilere neden olmuştu.
Toparlanamıyor!

                                    Dizi, yayınlanan 90'lar partisi bölümünden sonra bir daha toparlanamadı.
Toparlanamıyor! Dizi, yayınlanan 90'lar partisi bölümünden sonra bir daha toparlanamadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >