Çocuklar Duymasın'ın bu sezon final yapabileceği iddia edildi

Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edildi

Bu sezon 16. yılına giren fenomen dizi Çocuklar Duymasın ile ilgili olarak final iddiası gündeme geldi. İddiayı gündeme getiren kişi, Gazeteci Sina Koloğlu oldu.

TGRT'de başladığı ekran yolculuğunun ardından Atv, Star TV, Fox ve Kanal D gibi birçok kanalda yayın hayatına devam eden fenomen dizi Çocuklar Duymasın, 16. sezonuna girdi.

Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı'nın başrolünde olduğu dizi, Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Fakat dizinin bu sezon içerisinde final yapabileceği iddia edildi.

Gazeteci Sina Koloğlu, köşesinde yer verdiği bölümde hem Çocuklar Duymasın'ın hem de Mint şirketinin ikinci projesi olan Keşke Hiç Büyümeseydik için final zamanının geldiğini yazdı.

Koloğlu'nun yazısında yer alan ilgili kısım şöyle:

Keşke Hiç Büyümeseydik ve Çocuklar Duymasın, Mint Produksiyon işi olarak yayınlanıyor
Keşke Hiç Büyümeseydik ve Çocuklar Duymasın, Mint Produksiyon işi olarak yayınlanıyor

‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’, iki Mint Yapım dizisi... Bir kuşak ‘Çocuklar Duymasın’la büyüdü. Yeniden ekrana geldiğinde “Neden olmasın?” diyenlerdendim. Dizi, geçtiğimiz sezon yeni karakterlerle ve biraz da magazinle gündemdeydi. Yeni sezonda, ‘Artık final zamanı’ diyor.

‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ de geriye dönüş ve bugün arasında gidip gelme üzerine kurulu... Projenin ‘oyuncu seçimi’, pek başarılı olamadı. ‘Seksenler’ ve ‘Doksanlar’ tecrübelerinden bir dizi daha çıkar diye düşündüler ama çeki düzen verme zamanı... Her daim bir sürpriz çıkaracak birikim mevcuttur Birol Güven’de, belki ‘İkibinler’!

Konuyla ilgili henüz diziler ve şirket cephesinden bir açıklama yapılmış değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >