Çocuklar Duymasın'ın o ismi reyting rekortmeni dizilerin yazarı çıktı!

çocuklar duymasın

Yıllarca Çocuklar Duymasın'dan izlediğimiz ismin o dizilerin yazarı olduğu ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın dizisinde Yasemin karakterini canlandıran oyuncu Meriç Acemi'nin senarist olduğu ortaya çıktı.


                                    Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle tanınan Acemi, birçok yapımda da oyuncu olarak yer aldı ve Bir Kadın Bir Erkek dizisinin senaristi olarak ödül kazandı.
Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle tanınan Acemi, birçok yapımda da oyuncu olarak yer aldı ve Bir Kadın Bir Erkek dizisinin senaristi olarak ödül kazandı.
Kiralık Aşk'ı yazdı

                                    Birçok fenomen karakterin çıktığı Kiralık Aşk dizisini yazan Acemi, bu diziyle birlikte yazarlık yönündeki başarısını da göstermiş oldu.
Kiralık Aşk'ı yazdı Birçok fenomen karakterin çıktığı Kiralık Aşk dizisini yazan Acemi, bu diziyle birlikte yazarlık yönündeki başarısını da göstermiş oldu.
Ufak Tefek Cinayetler'i yazıyor

                                    Ufak Tefek Cinayetler dizisini yazan isim olan Acemi, yine birbirinden farklı karakterlerin fenomenleşmesini sağlamış oldu. Dizi reytinglerde başarılı yükselişini sürdürüyor.
Ufak Tefek Cinayetler'i yazıyor Ufak Tefek Cinayetler dizisini yazan isim olan Acemi, yine birbirinden farklı karakterlerin fenomenleşmesini sağlamış oldu. Dizi reytinglerde başarılı yükselişini sürdürüyor.
Meriç Acemi kimdir?
1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Galatasaray lisesi mezunudur. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisliği okuyan Meriç Acemi, London School of Arts Robert McKee's Story'de eğitim görmüştür. 20'den fazla dizi ve filmin senaryosuna imza atan Meriç Acemi, başrollerinde Elçin Sangu ile Barış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk dizisinin senaristliği ile zirveye çıkmıştır. Şu sıralar Ufak Tefek Cinayetler dizisini yazmaktadır.
Meriç Acemi kimdir? 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Galatasaray lisesi mezunudur. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisliği okuyan Meriç Acemi, London School of Arts Robert McKee's Story'de eğitim görmüştür. 20'den fazla dizi ve filmin senaryosuna imza atan Meriç Acemi, başrollerinde Elçin Sangu ile Barış Arduç'un yer aldığı Kiralık Aşk dizisinin senaristliği ile zirveye çıkmıştır. Şu sıralar Ufak Tefek Cinayetler dizisini yazmaktadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >