Çocuklar için hazırlanmış en çok kazanan 10 program

Sizi bilmem ama bizim anılarımız canlandı. İşte en çok kazanan çocuk programları...

Bir zamanların unutulmaz kahramanları… Okuldan gelir gelmez üstümüzü bile değiştirmeden televizyonun karşısına oturup gözlerimizi bile kırpmadan izlediğimiz o programlar. Hangi biri ile başlasak biz de bilemiyoruz. Özellikle o dönemlerde çocuk olmuş kişiler için hala çok büyük anılara sahip olan programlar bizleri sevindirdiği gibi kendileri de bir o kadar kazanmışlardır. Tabi birçoğu bu kazancı sonuna kadar hak etmiştir diyebiliriz. Düşünün bir Looney Tones çizgi filmini, nasıl da ağzımızı açarak izlerdik. Slyvester'a kızan tonton teyzemiz, sadece terlikleri gözüken kızgın teyzemiz… Bunları nasıl unutabiliriz ki.

Evet, bizler büyüdük fakat onların her biri hala televizyonlarda gösteriliyor. Televizyonlarda görmesek bile bir yerde denk geldiğinde iç çekerek onları nasıl da özlediğimizi hissediyoruz. Sizin için derlediğimiz en çok kazanan çocuk programları...
Pokemon – 37.8 Milyar Dolar

                                    Tabi ki listemizin başında koskoca bir dönemi kasıp kavuran Pokemon var. Ash Ketchum'un yaşadığı deneyimlerin her birinde sanki biz de yaşardık. Pikachu ile Pika Pika diye haykırır pokemon yakalardık. Ülkemizde yayınladığı zamanlarda bir çocuğun balkondan atlaması sonucu yayından kaldırılarak bizleri ne kadar da üzmüştü.
Pokemon – 37.8 Milyar Dolar Tabi ki listemizin başında koskoca bir dönemi kasıp kavuran Pokemon var. Ash Ketchum'un yaşadığı deneyimlerin her birinde sanki biz de yaşardık. Pikachu ile Pika Pika diye haykırır pokemon yakalardık. Ülkemizde yayınladığı zamanlarda bir çocuğun balkondan atlaması sonucu yayından kaldırılarak bizleri ne kadar da üzmüştü.
Sünger Bob – 8 Milyar Dolar

                                    1999 yılında yayına başlayan Sünger Bob yıllardır hala yayınlanmaktadır. Hatta sadece çizgi filmlerde değil oyuncuklarda, yatak örtülerinde, yastıklarda ve okul eşyalarında da karşımıza çıkmaktadır.
Sünger Bob – 8 Milyar Dolar 1999 yılında yayına başlayan Sünger Bob yıllardır hala yayınlanmaktadır. Hatta sadece çizgi filmlerde değil oyuncuklarda, yatak örtülerinde, yastıklarda ve okul eşyalarında da karşımıza çıkmaktadır.
Susam Sokağı – 7.5 Milyar Dolar

                                    Edi ile Büdü, Kurabiye Canavarı, Minik kuş… Birçok farklı karakteri ile ekranları büyüleyen Susam Sokağı tam tamına 45 sezon yayınlanmıştır. 4.400'e yakın bölüm yayınlanmıştır. Düşünsenize bir nesli değil kaç nesli kendisi ile büyütmüştür.
Susam Sokağı – 7.5 Milyar Dolar Edi ile Büdü, Kurabiye Canavarı, Minik kuş… Birçok farklı karakteri ile ekranları büyüleyen Susam Sokağı tam tamına 45 sezon yayınlanmıştır. 4.400'e yakın bölüm yayınlanmıştır. Düşünsenize bir nesli değil kaç nesli kendisi ile büyütmüştür.
Power Rangers – 6 Milyar Dolar

                                    Dünyayı kötü yaratıklardan korumaya çalışan Power Rangers dizisi çocukların yanı sıra gençlere de hitap etmekteydi.
Power Rangers – 6 Milyar Dolar Dünyayı kötü yaratıklardan korumaya çalışan Power Rangers dizisi çocukların yanı sıra gençlere de hitap etmekteydi.
Looney Tunes – 4.5 Milyar Dolar

                                    Warner Bros imzası ile ortaya çıkmıştır. 1930 ve 1969 yılları arasında yayınlanan fakat daha sonralarında da gösterimlere girmiş olan çizgi dizi serisidir. Hala günümüzde birçok yerde karşımıza çıkmaktadır.
Looney Tunes – 4.5 Milyar Dolar Warner Bros imzası ile ortaya çıkmıştır. 1930 ve 1969 yılları arasında yayınlanan fakat daha sonralarında da gösterimlere girmiş olan çizgi dizi serisidir. Hala günümüzde birçok yerde karşımıza çıkmaktadır.
Mister Rogers’in Mahallesi – 2.2 Milyar Dolar

                                    Çocukların duygusal gelişimlerinin yanı sıra kendilerini sevmeleri için ortaya çıkarılmış bir dizidir. 1963-2001 yılları arasında yayınlanmıştır.
Mister Rogers’in Mahallesi – 2.2 Milyar Dolar Çocukların duygusal gelişimlerinin yanı sıra kendilerini sevmeleri için ortaya çıkarılmış bir dizidir. 1963-2001 yılları arasında yayınlanmıştır.
Rugrats – 2 Milyar Dolar

                                    Nickelodeon'un en popüler programlarından birisidir. Çocukların yanı sıra birçok yetişkin de severek izlemiştir Rugrats'ı. 9 Sezon boyunca yayınlanmıştır. Kazandıklarının paranın büyük bir çoğunluğunu lisanslı ürünlerinden elde etmiştir.
Rugrats – 2 Milyar Dolar Nickelodeon'un en popüler programlarından birisidir. Çocukların yanı sıra birçok yetişkin de severek izlemiştir Rugrats'ı. 9 Sezon boyunca yayınlanmıştır. Kazandıklarının paranın büyük bir çoğunluğunu lisanslı ürünlerinden elde etmiştir.
Yo Gabba Gabba – 1.5 Milyar Dolar

                                    25 dakikalık bölümleri ile 4 sezondur karşımıza çıkmaktadır. Bizlere pek denk gelmese de yeni nesle denk gelmiş eğlenceli bir programdır.
Yo Gabba Gabba – 1.5 Milyar Dolar 25 dakikalık bölümleri ile 4 sezondur karşımıza çıkmaktadır. Bizlere pek denk gelmese de yeni nesle denk gelmiş eğlenceli bir programdır.
Hannah Montana – 1.2 Milyar Dolar

                                    Miley Cyrus'un şu anki ününe kavuşmasını sağlayan gençlik dizisi niteliğinde bir programdır Hannah Montana.
Hannah Montana – 1.2 Milyar Dolar Miley Cyrus'un şu anki ününe kavuşmasını sağlayan gençlik dizisi niteliğinde bir programdır Hannah Montana.
Kaşif Dora – 1 Milyar Dolar

                                    Yeni nesle denk gelen diğer çizgi dizilerden bir tanesidir Kaşif Dora. Küçük çocuklara hecelemeyi, saymayı, renkleri ve bunlar gibi temel bilgileri öğreten oldukça bilgilendirici bir çizgi dizidir.
Kaşif Dora – 1 Milyar Dolar Yeni nesle denk gelen diğer çizgi dizilerden bir tanesidir Kaşif Dora. Küçük çocuklara hecelemeyi, saymayı, renkleri ve bunlar gibi temel bilgileri öğreten oldukça bilgilendirici bir çizgi dizidir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >