Çok şaşıracaksınız! Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i yaşlandı

Hababam Sınıfı
Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı'nın tek mezunu Ahmet'in son halini görünce çok şaşıracaksınız!

Hababam Sınıfı'nın tek mezunu Ahmet'i canlandıran oyuncunun son hali herkesi şaşırttı!

İşte Ahmet'in son hali!
Hababam Sınıfı’nın tek mezunu Ahmet’i canlandıran Ahmet Sezerel’e sanatçı dostları sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
İşte Ahmet'in son hali! Hababam Sınıfı’nın tek mezunu Ahmet’i canlandıran Ahmet Sezerel’e sanatçı dostları sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
64'üncü doğum günü kutlandı!
Sezerel’in 64’üncü doğum gününe çok sayıda ünlü isim de katıldı.
64'üncü doğum günü kutlandı! Sezerel’in 64’üncü doğum gününe çok sayıda ünlü isim de katıldı.
Ahmet Sezerel kimdir?
Beyoğlu ilçesinde 23 Temmuz 1953'te doğdu. Çocukluk yılları İstanbul'da geçti. İlköğretim ve liseyi İstanbul'da okudu. Üniversiteyi Ankara'da okudu. İlk olarak tiyatrolarda oyunculuk yaptı.
Ahmet Sezerel kimdir? Beyoğlu ilçesinde 23 Temmuz 1953'te doğdu. Çocukluk yılları İstanbul'da geçti. İlköğretim ve liseyi İstanbul'da okudu. Üniversiteyi Ankara'da okudu. İlk olarak tiyatrolarda oyunculuk yaptı.
"Hababam Sınıfı Uyanıyor" ile ün kazandı
"Hababam Sınıfı Uyanıyor" ile ün kazanan isim, daha sonra Aile Şerefi ve Gülen Gözler filmlerinde usta oyuncularla bir arada oynadı. Gülen Adam filminde gülen adamın arkadaşı rolünde oynadı
"Hababam Sınıfı Uyanıyor" ile ün kazandı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" ile ün kazanan isim, daha sonra Aile Şerefi ve Gülen Gözler filmlerinde usta oyuncularla bir arada oynadı. Gülen Adam filminde gülen adamın arkadaşı rolünde oynadı
İşletmecilikle igileniyor
Son olarak Aşkın Dansı filminde başrolde oynadı. 1982 yılında kurduğu Taksim Sanat Evi ile restoran işletmeciliğine adım atan Ahmet Sezerel, bugün halen 1985 yılında kurulan Torba Sanat Evi'ni işletmeye devam etmektedir.
İşletmecilikle igileniyor Son olarak Aşkın Dansı filminde başrolde oynadı. 1982 yılında kurduğu Taksim Sanat Evi ile restoran işletmeciliğine adım atan Ahmet Sezerel, bugün halen 1985 yılında kurulan Torba Sanat Evi'ni işletmeye devam etmektedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >