'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut asker eğlencesinde silah kullandı!

Fatih Bulut.
Fatih Bulut.

Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut, önceki gün katıldığı asker eğlencesinde havaya 11 el ateş etti. Silahın tutukluluk yapması üzerine ateşi kesen Bulut'a davetliler müdahale etti.

Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısı sayesinde ünlenen Fatih Bulut katıldığı bir asker eğlencesi sırasında havaya ateş etti. 11 el silah atışı yapan Bulut'a eğlenceye katılanlar müdahale ederken silah tutukluk yapmadan ateşi kesmediği belirtildi.

Silahı tutukluk yaptı

Bir şarkıyla YouTube'da dinlenme rekoru kıran Fatih Bulut, katıldığı asker uğurlamasında olay çıkardı. Davul zurna eşliğinde askere gidecek olan gençle oyun oynayan Fatih Bulut, birden belindeki silahı çıkartarak havaya 11 el ateş etti. Bulut'un art arda havaya kurşun sıktığını gören bir davetli, şarkıcının kolunda tutarak engel oldu. Bulut, silahın tutukluluk yapmasıyla durdu.

Menajeriyle de davalık oldu

Mehmet Adıgüzel, şarkıcı Fatih Bulut ile menajerlik sözleşmesi bulunduğunu, şarkıcının sözleşmeye aykırı şekilde başka bir menajerle anlaştığını ileri sürdü.

Aynı zamanda söz yazarı olduğunu da söyleyen Adıgüzel, kendisine ait eserleri izinsiz kullandığını ileri sürdüğü şarkıcıya avukatı aracılığıyla 1 milyon liralık ihtarname yolladı. İhtarnamenin Fatih Bulut’a ulaştığını ancak bir uzlaşma ortamı olmadığını iddia eden Adıgüzel, avukatı Mehmet Pekmezi aracılığıyla, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >