"Çok üzgünüm" Manchester'daki konserinde bomba patlayan Ariana Grande'den açıklama!

Grande
Grande

Konseri sırasında patlama meydana gelen ABD'li şarkıcı Ariana Grande, kalbinin paramparça olduğunu söyledi.

İngiltere terör saldırısıyla sarsıldı. ABD'li pop star Ariana Grande'nin "Güle güle Manchester" deyip konseri bitirdiği anda Arena'da iki büyük patlama gerçekleşti.

Kalabalık kapılara yönelirken patlayan bombalarla 22 kişi hayatını kaybetti. Grande, olay sırası ve sonrasında şoktan çıkamadı.

"Kalbim paramparça"

                                    22 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan sonra Amerikalı şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Grande, "Kalbim paramparça, Çok üzgünüm, söyleyecek kelime bulamıyorum"ifadelerini kullandı.
"Kalbim paramparça" 22 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan sonra Amerikalı şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Grande, "Kalbim paramparça, Çok üzgünüm, söyleyecek kelime bulamıyorum"ifadelerini kullandı.
Ariana Grande kimdir? 

                                    Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Ariana Grande, profesyonel oyunculuğa 15 yaşında Broadway de sahne alarak başladı. Diziler için yaptığı şarkılar ile toplum tarafından tanınmaya başladı.
Ariana Grande kimdir? Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Ariana Grande, profesyonel oyunculuğa 15 yaşında Broadway de sahne alarak başladı. Diziler için yaptığı şarkılar ile toplum tarafından tanınmaya başladı.
9 yaşında oyunculuğa başladı

                                    Oyunculuğa 9 yaşındayken, tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı.
9 yaşında oyunculuğa başladı Oyunculuğa 9 yaşındayken, tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı.
 Katy Perry’den yardım aldı

                                    Müzik kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande, 2010 yılının Ağustos ayında “Victorious” dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başladı. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry’den de yardım aldı.
Katy Perry’den yardım aldı Müzik kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande, 2010 yılının Ağustos ayında “Victorious” dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başladı. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry’den de yardım aldı.
Albümleri ve ödülleri

                                    Toplamda 13 parçadan oluşan 50 dakikalık çıkış albümünü 2013 yılında piyasaya sürdü.Ariana Grande'nin ikinci albümünü “My Everything” ise, 2014’te çıktı. 12 parçadan oluşan albüm, 40 dakikalıktı. 2015'te Noel albümü olan Christmas & Chill'i piyasaya sürdü. 2016'da üçüncü albümü olan "Dangerous Woman"ı piyasaya sürdü.
Albümün çıkış şarkısı "Focus" 30 Ekim 2015'te yayınlandı.Genç şarkıcı toplamda iki Grammy adaylığı, üç Amerikan Müzik ödülü, iki MTV Avrupa Müzik Ödülü ve bir MTV Video Müzik Ödülü kazandı.
Albümleri ve ödülleri Toplamda 13 parçadan oluşan 50 dakikalık çıkış albümünü 2013 yılında piyasaya sürdü.Ariana Grande'nin ikinci albümünü “My Everything” ise, 2014’te çıktı. 12 parçadan oluşan albüm, 40 dakikalıktı. 2015'te Noel albümü olan Christmas & Chill'i piyasaya sürdü. 2016'da üçüncü albümü olan "Dangerous Woman"ı piyasaya sürdü. Albümün çıkış şarkısı "Focus" 30 Ekim 2015'te yayınlandı.Genç şarkıcı toplamda iki Grammy adaylığı, üç Amerikan Müzik ödülü, iki MTV Avrupa Müzik Ödülü ve bir MTV Video Müzik Ödülü kazandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >