Çukur 2.Sezon 5.Bölüm 2.Fragman! Vartolu, Cumaliyi kurtarıyor

Vartolu, abisi Cumali'yi bu bölümde kurtarıyor.
Vartolu, abisi Cumali'yi bu bölümde kurtarıyor.

Çukur dizisi yeni bölümleri ile Pazartesi akşamları Show TV'de ekrana geliyor. Yeni bölümde Cumali alıkonuluyor. İçeride bir köstebek olduğu anlaşılıyor. Vartolu, Cumali'yi kurtarmaya yelteniyor. İşte Çukur 38. yeni bölüm fragmanları ve son bölüm özeti...

Çukur yeni bölüm fragmanları izleyicilerin merakını daha da artırdı. Yeni bölümde Cumali’nin başına neler gelecek? Meliha'nın adını duyan Sultan'ın tepki vererek İdris'i şaşırttığı tanıtımda Çeto'nun, Celasun'a “Çaresiz bir adamın önünde durma çünkü onun kararlılığı kimsede yoktur!” sözleri dikkat çekiyor. Çeto'nun kimin için ölüm emri verdiği merak uyandırırken, silahlı adamlar tarafından takip edilen Cumali'nin kendisini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacağı heyecanla bekleniyor. Akşın'ın hayali yemeğinin yangın çıkardığı korku dolu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

Çukur 38. bölüm 2.fragmanı

37. bölümde, Çukur'u geri almak için 3 kardeş bir araya geldi.
37. bölümde, Çukur'u geri almak için 3 kardeş bir araya geldi.

Çukur 37.bölümde neler yaşanmıştı

Vartolu ve Cumali bir hurdalıkta Karakuzuların adamları sandıkları kişilerce sıkıştırılırlar. Cumali Vartolu’ya onların kim olduğunu sorar. Karakuzular değillerdir. Gelenlerin derdi Cumali’yledir. Olaydan iki gün öncesinde Yamaç, Vartolu’yu kaldıkları eve getirir. Cumali öfkelenmiştir. Vartolu’nun kan davalıları olduğunu söyleyen Cumali’ye Yamaç, “Vartolu olmadan yapamayız bu işi. O da sevdiklerini kaybetti. Onun da bizim gibi hakkı var hesap sormaya.” der.

Yamaç'ın bir planı var mı?

Vartolu, Cumali ve diğerlerine; “Çukur’u geri aldığımızda, o zaman hala hesabı olan varsa benimle, onu da kapatırız merak etmeyin.”der ve noktayı koyar. Sonunda sulh sağlanmıştır. Yamaç, Karakuzulara darbe vurmak için yaptığı planı anlatır.

Mahsun Sena’nın izini bulmaya çalışıyor. Bu yüzden Sena’nın evine gider kapıyı çalar. Fakat kapıyı Sena’nın arkadaşı açar. Sena’nın arkadaşına kendini tanıtır. Önceki gece olan gürültülerin sebebini sorar. Mahsun’u sadece komşusu olarak gördüğünden bildiklerini anlatır. Yamaç ve Vartolu, Medet’i bulmaya gider. Medet’in eskden çalıştığı Türkü Bara giderler ve çalışanlara Medet’i sorarlar. Medet’in kovulduğunu öğrenince patrona ve çalışanlara saldırıp döverler. İşleri bitip dışarı çıktıklarında yanların gelen bir çocuk Medet’i kiminle beraber gördüğünü anlatır. Onu alan kişinin kim olduğunu anlamışlardır.

''Çukur'u geri alacağım. Yanımda mısınız?''

Cumali sabah Vartoluyu uyandırıp işleri olduğunu söyler. Yamaç Celasun vasıtasıyla Çukur’daki herkesi toplar. Herkes neler olduğunu merak eder. Çukur’u geri alacağını söyler. Ve onlara yanımda mızsınız? der. Celasun herkesin adına konuşur. Onun yanında olamayacağını söyler. Bu sırada Vartolu ve Cumali birinin peşindedirler. Birbirlerine laf yetiştirirken takip ettikleri adamı kaybederler. Cumali’ni peşinde olduğu ki,şi onun 10 sene hapis yatmasına neden olan kişidir. Arkasından seslenir, Cumali’yi tanıyan adam kaçmaya çalışır. Cumali peşinden koşar ama yetişemez, fakat Vartolu adamı yakalar. Adamı öldürmesi için getirdikleri yerde adam tekrar kaçar. Cumali deliye döner peşinde koşturur ama kaçan adam adamlarıyla birlikte geri döner ve onları kovalar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >