Çukur dizisi RTÜK radarına takıldı!

Çukur
Çukur

Ekranların sevilen dizisi "Çukur" RTÜK radarına takıldı!

Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerinde oynadığı ekranların sevilen dizisi Çukur RTÜK'e takıldı.

RTÜK'e takıldı!
Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur dizisinde, Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in birlikte oynadığı sahne, RTÜK'e takıldı.
RTÜK'e takıldı! Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur dizisinde, Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in birlikte oynadığı sahne, RTÜK'e takıldı.
Çocuklar için zararlı!
Üst Kurul tarafından yapılan incelemelerde "Çocuklar ve gençler için zararlı olabilecek içerikler ve alkol kullanımı" nedeniyle, diziye uyarı geldi.
Çocuklar için zararlı! Üst Kurul tarafından yapılan incelemelerde "Çocuklar ve gençler için zararlı olabilecek içerikler ve alkol kullanımı" nedeniyle, diziye uyarı geldi.
Ceza uygulandı!
Söz konusu yayınlarla, 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'da yer alan "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz" hükmünün ihlal edildiği kanaatine varıldı. Kural ihlalinden dolayı Show TV'ye idari para cezası uygulandı.
Ceza uygulandı! Söz konusu yayınlarla, 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'da yer alan "Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz" hükmünün ihlal edildiği kanaatine varıldı. Kural ihlalinden dolayı Show TV'ye idari para cezası uygulandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >