Çukur'da seyircileri şoka uğratan ayrılık

Çukur dizisinin kilit karakterlerinden Çeto(Erkan Avcı) en son yayınlanan bölümde vurularak öldü.
Çukur dizisinin kilit karakterlerinden Çeto(Erkan Avcı) en son yayınlanan bölümde vurularak öldü.

Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Çukur'un dün yayınlanan bölümüyle ortalık yıkıldı. Çukur'daki tüm grupların birbirine girdiği silahlı çatışmada olan Çeto'ya oldu. Çeto karakterini canlandıran ünlü oyuncu Erkan Avcı vedasını Instagram'dan duyurdu.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur'da dün gece yaşanan çatışmada dizinin kilit isimlerinden Çeto(Erkan Avcı) vuruldu. Dizinin hayranları Çeto'nun ölüp ölmediğini merak ederken, oyuncu Erkan Avcı Instagramhesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine veda etti.

Çeto, kendisine "anam-babam" diye hitap eden Mahsun tarafından öldürülerek diziden ayrıldı. Çeto karakterine hayat veren ErkanAvcı, ölümünün üzerine sosyal medyadan bir veda mesajı paylaştı.

Çukur dizisinin yıldızlarından Erkan Avcı, Çeto karakterinin vurulması ile ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından önemli açıklamalara imza atan Erkan Avcı, Çukur'daki Çeto hakkında konuştu.

İşte Çeto'nun ne olacağına dair bilgi veren o açıklama...

  • "Teşekkür etmem gereken insanlar var, reji vereninden çay verenine kadar sağ olun var olun. Öncelikle yapımcılarımız Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'a özellikle de bu zorlu yolu bana kolaylaştıran geminin kaptanı yönetmenimiz Sinan Öztürk'e kalbimle teşekkür ederim. Bitmeyen yol yok, yol uzun; dem ağır... Yeni hikayelerde (iyi-kötü) görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın.

Çeto'nun vurulduğu o sahne

10 bölüm sonra final yapıyor

Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizide birlikte rol aldığı arkadaşı Rıza Kocaoğlu'nun doğum günü kutlamasından sonra gazetecilere dizinin geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İynemli Çukur'un 10 bölüm sonra sezon finali yapacağını söyledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >