Çukur'un ünlü oyuncusuna hayranlarından sürpriz!

çukur

Çukur dizisinin ünlü oyuncusu hayranları tarafından ödüllendirildi.

Okan Üniversitesi’nin 26 bin öğrencisinin oylarıyla belirlenen Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödül töreni Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Bekir Okan Konferans Salonu’nda yapıldı.

18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu organizasyonda Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülü Sıla’ya, Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı Ödülü Mehmet Erdem’e takdim edildi.

Özel ödül Münir Özkul'a
Bekir Okan Özel Ödülü’nün sahibi Ocak ayında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın Mahmut Hocası, Yaşar Usta'sı, Türk sinemasının ve tiyatrosunun efsane oyuncusu Münir Özkul’du. Münir Özkul adına ödülü kızı Güner Özkul aldı. Özkul ağlayarak tamamladığı ödül konuşmasında, “Benden biraz büyük ya da küçük olanlar bana hep ‘Ay biz babanızı çok severiz. Biz onlarla büyüdük’ derdi. Biz gerçekten onlarla büyüdük ama siz gençlerin de hala onlarla büyüyor olması, babam ve onun arkadaşlarının değerini biliyor oluşunuz bu ödülleri kat be kat değerli kılıyor. Hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Özel ödül Münir Özkul'a Bekir Okan Özel Ödülü’nün sahibi Ocak ayında kaybettiğimiz Yeşilçam'ın Mahmut Hocası, Yaşar Usta'sı, Türk sinemasının ve tiyatrosunun efsane oyuncusu Münir Özkul’du. Münir Özkul adına ödülü kızı Güner Özkul aldı. Özkul ağlayarak tamamladığı ödül konuşmasında, “Benden biraz büyük ya da küçük olanlar bana hep ‘Ay biz babanızı çok severiz. Biz onlarla büyüdük’ derdi. Biz gerçekten onlarla büyüdük ama siz gençlerin de hala onlarla büyüyor olması, babam ve onun arkadaşlarının değerini biliyor oluşunuz bu ödülleri kat be kat değerli kılıyor. Hepinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.
En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Erkan Kolçak Köstendil set nedeniyle video mesajı ile öğrencilere teşekkür etti.
Habertürk'ün haberine göre, Kolçak konuşmasında “Ödül üniversite öğrencileri tarafından verildiğinde kişiye sorumluluk yüklüyor. Bana layık gördüğünüz ödülü bir sorumluluk olarak kabul ediyorum. Hepinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi dersler!”
En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Ödülü’ne layık görülen Erkan Kolçak Köstendil set nedeniyle video mesajı ile öğrencilere teşekkür etti. Habertürk'ün haberine göre, Kolçak konuşmasında “Ödül üniversite öğrencileri tarafından verildiğinde kişiye sorumluluk yüklüyor. Bana layık gördüğünüz ödülü bir sorumluluk olarak kabul ediyorum. Hepinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi dersler!”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >