Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emekli bayram ikramiyesi 3 bin lira olacak

Arşiv
Arşiv

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin lira olacağını açıkladı. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler, 2024 yılında toplam 6 bin lira ikramiye almış olacak.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir süre kala, saha çalışmalarına da hız verildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde konuştu.

Emekli bayram ikramiyesi 3 bin liraya yükseldi

Konuşmasında emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi veren Erdoğan, ''Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Ülkeye eser kazandırma ve millete hizmet etme yolunda girdiğimiz her mücadelede yanımızda yer alan Ordu safını bir kez daha göstermiştir. Biz de önümüzdeki dönemde de Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Dün Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık bugün de aramıza kimseyi sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar sakın ha bunlara yer vermeyin. Biz aramıza tefrika sokmaya çalışanlarla bugüne kadar yürümedik. Biz bizimle bir olan iri olan diri olan kardeş olanlarla beraber yürüdük bundan sonra da onlarla beraber yürüyeceğiz. Ordu'nun siyasi hokkabazlıklara değil sadece esere hizmete ihtiyacı var.

"Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok"

Bizim olmadığımız büyükşehir belediyesi doğalgazı nasıl getirecek? Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok. Ülkemizin her gündemi bizim gündemimizdir. Ülkemizin her gündemi, bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz.

Emekliye bayram ikramiyesi

Hayat pahalılığı ile mücadele hepimiz için oldukça zorlu geçiyor. Bu mücadelenin bedelini beraberce ödüyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >