Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs aşısı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısı oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'nde COVID-19 aşısı yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından "Ben de aşı oldum" mesajıyla duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi'ne gelerek koronavirüs aşısının ilk dozunu oldu. Erdoğan 28 gün sonra ikinci dozu olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından "Ben de aşı oldum" mesajıyla duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telegram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telegram mesajı

AK Parti'nin MKYK ve MYK toplantılarının ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Aşı konusunda toplumumuza önderlik etmek için toplantımızdan sonra sayın Cumhurbaşkanımız aşı olacaklardır. Bunun kamuoyu ile paylaşılmasını istemiştir. Kendileri aşı olarak toplumdaki tereddütleri ortadan kaldırmak, örnek teşkil etmek için toplantımızdan sonra aşı olmak üzere ilgili yere geçeceklerdir" dedi.

Aşı olanların sayısı 100 bini geçti

Bugün de Türkiye genelinde aşılama süreci hastanelerde resmen başladı. Aşılama sağlık çalışanlarıyla başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şu an itibariyle birinci doz aşısını olan sağlık çalışanı sayısı 100 bini geçti. Türkiye aşı programı uygulamakta güçlü bir alt yapıya sahiptir. Bu güce inanan, destek veren herkese teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >