Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse karşı uyardı: Mevzi kaybettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Kars Barajı'nın açılışına video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadeledeki son rakamlar için "Mevzi kaybettiğimizi gösteriyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kars Barajı'nın açılışına video konferansla katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, corona virüsle mücadeledeki son rakamları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

"Kurallara riayet ederek salgını gündemimizden çıkaracağız"

"Son günlerdeki rakamlar salgınla mücadelede mevzi kaybettiğimizi gösteriyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet ederek salgını gündemimizden çıkarmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Salgın sürecini örnek bir yönetimle göğüsledik"

Erdoğan, ekonomide alınan önlemlerin etkilerinin ise mayıs ayından itibaren görülmeye başladığını belirtti. Ekonomide toparlanma sinyallerinin oldukça güçlü geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılın ikinci yarısıyla birlikte, ekonomide gerçekten çok büyük bir ivme bekliyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelişmiş ülkelerin dahi çaresiz kaldığı salgın sürecini, hem sağlık altyapımızla hem gıda ve temizlik tedarik zincirimizle hem de kamu güvenliği bakımından örnek bir yönetimle göğüsledik" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >