Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ünlü oyunculara sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Üsküdar'da gerçekleştirilen toplu açılış töreni sonrası oyuncu Hasan Kaçan'ın daveti üzerine, Prof. Dr. İskender Pala ve İpek Tuzcuoğlu'nun da aralarında bulunduğu isimlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da yapılan toplu açılış töreni sonrasında Üsküdar Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü oyuncu Hasan Kaçan ve İpek Tuzcuoğlu'nun da aralarında bulunduğu ünlü isimlerle sohbet etti.

Burada yaklaşık 1 saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası Beylerbeyi'nde bulunan çalışma ofisine geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kaçan ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kaçan ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerle bir araya geldi

Hasan Kaçan kimdir?

Hasan Kaçan
Hasan Kaçan

10 Aralık 1957 tarihinde Kayseri'nin İncesu ilçesinde doğdu. Beş yaşındayken ailesiyle birlikte Kayseri'den İstanbul'a taşındı. Babası erkek berberidir. Orta okuldan sonra 15 yıl boyunca ünlü mizah dergisi ‘Gırgır’da çizerlik yaptı. Çizdiği bant karikatürleri Eşşek Herif ve Cork sevilen bant karikatürler arasına girdi. ‘90'lı yıllarda Star Gazetesi’nde köşe yazarlığı yaptı. Senaryosunu kendisinin yazdığı ‘Ekmek Teknesi’ dizisinde Heredot Cevdet tiplemesini canlandırdı. Bir dönem PANA Film’in yapımcı ortaklarından biri olarak yer aldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >