Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeyi açıklayacağı saat belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Cuma günü tüm milletimize müjde vereceğim' açıklaması Türkiye'nin gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yeni bir dönemin başlangıcı' olarak nitelediği müjdeyi bugün saat 15.00'te açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'Cuma günü tüm milletimize müjde vereceğim' açıklaması sonrası tüm Türkiye'nin dikkati bu açıklamaya yöneldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde olarak neyi açıklayacak ve müjdeyi ne zaman açıklayacak sorusu en çok merak edilenler arasında. Son yapılan açıklamaya göre, açıklama bugün saat 15.00'te İstanbul'da yapılacak.

Karadeniz'de keşif beklentisi artıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Doğu Akdeniz enerjisi konulu açıklamaları sırasında verdiği müjde haberi, gözleri bir kez daha denizlerdeki araştırma ve sondaj faaliyetlerine çevirdi.Fatih sondaj gemisi, Karadeniz Ereğlisi’nde Tuna-1 sahasında 20 Temmuz itibariyla ilk sondaj çalışmalarına başlamıştı. Bölgede daha önce yapılan sismik araştırmalarda, Tuna blokunun zengin petrol/doğal gaz rezervine sahip olduğuna dair güçlü bulgulara rastlanmıştı. Bu doğrultuda da Karadeniz’de keşif beklentisinin arttığı bir süreçte bulunuluyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü açıklayacağını söylediği müjde için, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >