"Cumhurbaşkanının taklidini en iyi ben yapıyorum"

Karadenizli oyuncu Tahsin Taşkın, reklam filmi için gittiği Ordu'da en çok bilinen taklit özelliği ile ilgili iddialı bir yorumda bulundu.

Şimdilerde Seksenler dizisinde Balıkçı İdris karakterini canlandıran oyuncu Tahsin Taşkın, reklam filmi çekimi için gittiği Ordu'da basının sorularını yanıtladı. Kendisi'de bir Karadenizli olan Taşkın, bulunduğu yerde bulunan insanların isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yaptı.
"Cumhurbaşkanını çok seviyorum"
Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten Taşkın: "Taklitlerini yaparken gurur duyuyorum. Kendisinin en güzel taklidini de ben yapıyorum. Herkes tarafından söyleniyor. Bundan dolayı da çok mutluyum. Son 2-3 yıldır Cumhurbaşkanımızın taklidini yapmaya başladım. Birçok önemli kişinin de taklitlerini zaman zaman yapıyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genelde gündemde olduğu için gittiğim yerlerde kendisinin taklidini insanlar yapmamı istiyor. Ben de onları kırmıyorum" dedi.
"Cumhurbaşkanını çok seviyorum" Erdoğan'ı çok sevdiğini belirten Taşkın: "Taklitlerini yaparken gurur duyuyorum. Kendisinin en güzel taklidini de ben yapıyorum. Herkes tarafından söyleniyor. Bundan dolayı da çok mutluyum. Son 2-3 yıldır Cumhurbaşkanımızın taklidini yapmaya başladım. Birçok önemli kişinin de taklitlerini zaman zaman yapıyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genelde gündemde olduğu için gittiğim yerlerde kendisinin taklidini insanlar yapmamı istiyor. Ben de onları kırmıyorum" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >