Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gözaltı kararı: İsmail Saymaz ve Murat Ongun da aralarında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İsmail Saymaz, Ercan Saatçi, Murat Ongun ve Necati Özkan hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün sabah saatlerinde yeni bir operasyon için harekete geçti. Başsavcılığın verdiği kararla, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 100 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
Bu doğrultuda, gazeteci İsmail Saymaz, İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, stratejist ve İmamoğlu'nun kampanya yöneticisi Necati Özkan ile müzik dünyasının tanınan ismi Ercan Saatçi gözaltına alındı.
Ekrem İmamoğlu'nun siyasi danışmanı ve kampanya yöneticisi Necati Özkan da gözaltına alınan isimler arasında.
Murat Ongun: Gözaltına alınıyorum
İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gözaltına alınıyorum." şeklinde bir açıklama yaptı.
Gözaltına alınan diğer isimler şöyle:
- İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar,
- Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Abbas,
- İBB'nin eski genel sekreteri Buğra Gökçe,
- Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan,
- Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık
- KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt
- İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat
- Tuncay Yılmaz
- Fatih Keleş
- Ertan Yıldız
- Ebru Özdemir
- Mehmet Ali Çalışkan