Cüneyt Arkın, Hakan: Muhafız dizisinde yer almayacağını açıkladı

Cüneyt Arkın.
Cüneyt Arkın.

Netflix'in Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız yayınlandığı ilk sezonundan itibaren büyük bir başarı elde etti ve yeni sezonu için fragman yayınlandı. Fragmanda usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın olması ise büyük bir sürpriz olmuştu. Bu tanıtımdan sonra herkes, usta oyuncunun dizinin ilerleyen bölümlerinde olup olmayacağını konuşuyordu. Ancak Arkın açıklama yaparak dizinin sadece tanıtımında yer alması için teklif geldiğini söyledi.

Netflix'te yayınlanan Onur Güvenatam'ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız devam etme kararı almıştı. Yeni oyuncuların da katılacağı ekipten yeni fragman geçtiğimiz günlerde geldi.

Süper kahraman temasının işlendiği dizinin yeni sezon tanıtımında Cüneyt Arkın'ın yer alması dizinin sevenlerini heyecanlandırdı.

'Sadece tanıtım için teklif geldi'

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yeni sezon tanıtımında Cüneyt Arkın'ın yer almasının ardından usta sanatçının Instagram hesabından bir açıklama yapıldı.

  • 'Netflix Türkiye'de yayınlanan Muhafız dizisinin tanıtım filminin hemen sonrasında 'Netflix'in ilk Türk dizisi Muhafız'da usta oyuncu Cüneyt Arkın rol alacak' haberleri doğru değildir. Arkın dizinin ilk sezon yayını öncesi dizinin sadece tanıtım bölümde yer almıştır.Dizinin ana bölümlerinde yer almayı kapsayan bir anlaşma yapılmamış bu konuda bir teklif yapılmamıştır. Teklif yapılması halinde koşullar çerçevesinde değerlendirilecektir. Bu açıklamayı yapma sebebimiz; doğru haber alma hakkına her zaman saygı duyduğumuz, biricik sevenlerimizin bizlere gönderdiği heyecan dolu tebrik mesajlarıdır."

Türk yapımları devam ediyor

Dijital yayın platformu Netflix Hakan: Muhafız dışında Türk yapımları için projelere devam ediyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Beren Saat, Netflix dizisiyle geri dönecek. Oyuncu Beren Saat'in Urfa, Göbeklitepe'de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canladıracak.

Şengül Boybaş'ın ilk romanı Dünyanın Uyanışı'ndanuyarlandığı ortaya çıktı. Senaryo yazım süreci devam eden dizinin çekimleri Mart sonunda Göbeklitepe'de başlayacak. Bu hikayede Saat'in rolünün ne olacağı netleşti. Ünlü oyuncu özel güçleri olan bir kadını canlandıracak.

Beren Saat.
Beren Saat.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >